Știri

Jandarm găsit spânzurat în pădure. Bărbatul fusese în Afghanistan

Un bărbat care era dat dispărut de câteva zile de familie a fost găsit spânzurat, marţi, într-o pădure din apropierea localităţii Galicea.

„În pădurea din apropierea comunei Galicea a fost găsit, spânzurat, un bărbat. Poliţia face cercetări la faţa locului”, a spus Dăscălete.

Pădurea în care a fost găsit spânzurat se află la mică distanță de casa socrilor săi. Acesta locuia cu soția care l-a dat dispărut la poliție încă de duminică dimineața.

Potrivit presei locale, bărbatul găsit spânzurat este un ofiţer din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi care a participat la o misiune în Afganistan, în urma căreia a fost decorat. Bărbatul era cunoscut ca un jandarm de excepție și nu se știe exact motivul pentru care a făcut acest gest.

Știre asemănătoare:

Crimă în Goranu, județul Vâlcea. Și-a ucis iubita, apoi a îngropat-o într-o pădure

O crimă cumplită a avut loc în Goranu, județul Vâlcea. O tânără în vârstă  de 19 ani, din judeţul Vâlcea, ar fi fost ucisă şi apoi îngropată într-o pădure, în zona Goranu. Suspectul a fost identificat de anchetatori şi condus la audieri.

„Corpul unei fete de 19 ani a fost găsit într-o pădure, lângă Râmnicu Vâlcea, şi a fost ridicat, miercuri dimineaţa, de o echipă de la Medicina Legală. Suspectul a fost prins şi va fi dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Din primele date, se pare că el ar fi lovit-o şi apoi ar fi îngropat-o în pădure, în zona Goranu”, a spus Sandra Dăscălete,purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Cercetările în acest caz au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Citește și: Crimă în Brăila. Un pensionar și-a ucis colegul de cameră, într-un cămin de pensionari

Citește și: Crimă în Mureș! Doi tineri au fost găsiți decedați într-o gospodărie. Ce au descoperit anchetatorii

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More