Connect with us
Jandarmeria a transmis un mesaj în care le mulţumeşte cetăţenilor care au prostestat paşnic şi au respectat indicaţiile forţelor de ordine.

Știri

Jandarmeria îi roagă pe cei care au fost la proteste să trimită înregistrări cu cei violenți

Jandarmeria a transmis un mesaj în care le mulţumeşte cetăţenilor care au prostestat paşnic şi au respectat indicaţiile forţelor de ordine.

De asemenea, precizează că a primit numeroase înregistrări pe care le va folosi pentru identificarea şi sancţionarea celor care au fost violenţi.

În continuare, Jandarmeria face apel la cei care mai au astfel de înregistrări să le trimită jandarmilor.

„#Mulţumim tuturor acelora care au multiplicat mesajele Jandarmeriei. Cetăţenilor care au prostestat paşnic şi au respectat indicaţiile forţelor de ordine, sprijinindu-le astfel în acţiunile de asigurare şi restabilire a ordinii şi siguranţei publice, la nivelul Capitalei.

Am primit numeroase imagini şi înregistrări din partea cetăţenilor care au fost prezenţi ieri în Piaţa Victoriei. Vom folosi aceste imagini pentru identificarea şi sancţionarea, conform legii, a tuturor celor care au comis acte de tulburare gravă a ordinii publice, precum şi acte de violenţă”, scrie Jandarmeria pe pagina oficiala de Facebook.

Jandarmeria îi roagă pe cetățeni să trimită înregistrări cu cetățenii violenți

Jandarmeria face apel la cei care au astfel de înregistrări să le trimită la următoarea adresă de e-mail: op_jr@mai.gov.ro sau pe suport electronic pe adresa instituţiei (strada Jandarmeriei, nr. 9-11, sector 1, Bucureşti).

”În situaţia în care transmiteţi pe e-mail, puteţi încărca materialele prin site-urile de transfer disponibile pe internet. Vă rugăm să #distribuiţi acest mesaj! Vă mulţumim!”, mai scrie Jandarmeria.

Articole pe aceeași temă:

Zeci de protestatari au fost reținuți în urma incidentelor din Piața Victoriei

Liderii PSD din toață țară, chemați la ședință de către Liviu Dragnea, după protestele de aseară

Proteste în București 1 februarie 2017. INCIDENTE GRAVE în Piața Victoriei – LIVE TEXT – VIDEO&FOTO

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top