Connect with us
Jean Pădureanu, Fostul președinte al clubului Sportiv Gloria Bistrița, supranumit Lodrul, a murit în nopatea de joi spre vineri

Știri

Jean Pădureanu, fostul președinte al Gloriei Bistrița, a murit

Jean Pădureanu, fostul președinte al clubului Sportiv Gloria Bistrița, supranumit Lordul, a încetat din viață vineri dimineața. Legendarul președinte era chinuit de o grea și îndelungată suferință. Decesul a fost constatat în timp ce el se afla internat în Secția de Oncologie a spitalului de Urgență Bistrița.

Jean Pădureanu – sfârșitul unei lungi suferințe

El era suferind de numeroase boli care l-au încercat serios de-a lungul timpului. Diagnosticat cu cancer, diabet, Alzheimer și probleme cardiace, corpul lui Jean Pădureanu rezista cu greu în ultima perioadă. În urmă cu o săptămână, el ajungea în Secția de Oncologie a spitalului de Urgență din Bistrița. De la început, medicii s-au declarat sceptici în legătură cu șansele sale de supraviețuire.

Anii petrecuți în închisoare ca urmare a condamnării în „Dosarul Transferurilor” i-au agravat starea de sănătate. În 2015, la un an de la intrarea în închisoare, Jean Pădureanu a fost eliberat condiționat tocmai pentru a-i putea fi îngrijită sănătatea.

Citește și: Update: Fotbalistul DIDI Prodan a murit. Trupul neînsuflețit va fi depus la Arena Națională

Pierderea lui Jean Pădureanu vine la 2 luni distanță de la decesul unui alt mare om de fotbal român, Daniel „Didi” Prodan.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top