Connect with us

Știri

Jennifer Lopez vrea sa lucreze cu Rihanna

Cantareata a declarat ca vrea sa interpreteze o noua piese alaturi de un nume mare din muzica internationala, iar Rihanna se afla in topul listei.

Dupa ce a lucrat alaturi de interpreta din Barbados la noua productie de animatie „Home”, Jennier Lopez are numai cuvinte de lauda la adresa Rihannei.

Lopez spunea intr-un interviu pentru E!News: „Sunt o mare admiratoare a Rihannei si cred ca ea este o fata foarte decenta, iar eu ador lucrul acesta, pentru ca si eu sunt la fel. Cine nu si-ar dori o colaborare cu ea?”

Dupa ce a avut mai multe colaborari importante cu artisti precum Pitbull sau Iggy Azalea, Lopes a pus acum ochii pe Rihanna, alaturi de care isi doreste foarte mult sa interpreteze o melodie.

Se pare ca sentimentele de apreciere sunt reciproce, RiRi afirmand despre colega de platou din „Home”: „Atunci cand am auzit-o pe Jennifer, mi-am dat seama ca vocea ei avea aceeasi caldura si siguranta ca vocea mamei mele. Are acea tonalitate specifica. E aproape ca si cum iti spune ca ii vine sa te imbratiseze. O ador! E o femeie minunata.”

Ambele artiste au in spate o cariera de succes, asa ca o viitoare melodie interpretata de cele doua ar deveni hit peste noapte.

Rihanna a debutat pe piata muzicala in 2005, iar primul sau single, „S.O.S”, a urcat pe prima pozitie in topul Billboard. In total, albumele sale au fost vandute in peste 150 milioane de exemplare in toata lumea, iar frumoasa cantareata se poate lauda cu opt premii Grammy.

Jennifer Lopez pe de alta parte a devenit cunoscuta in anii ’90, cand a interpretat un rol in productia tv „In Living Color”, dupa care au urmat si alte roluri in filme celebre precum „Selena”, „Trenul cu bani”, „Anaconda” sau „Plan de rezerva”. In 1999 isi lansa albumul de debut, „On the 6”, iar 13 ani mai tarziu, in 2012, ocupa primul loc in topul celor mai bine platite celebritati de la Hollywood, cu un venit total de aproape 52 milioane de dolari.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top