Connect with us
Jocuri de cazino apreciate şi motivele pentru succesul acestora

Știri

Jocuri de cazino apreciate şi motivele pentru succesul acestora

Jocuri de cazino apreciate şi motivele pentru succesul acestora

Este adevărat, oferta unui cazino online poate să fie atât de vastă încât să îţi pună în mod real probleme. Ce să alegi de acolo, pariuri sportive, jocuri de loto sau poate unul din miile de jocuri de păcănele disponibile?

Există însă şi jocuri de cazino apreciate de jucători poate nu atât pentru câştigurile pe care le aduc cât mai ales pentru aura de mister care le înconjoară. Despre succesul înregistrat de aceste jocuri printre jucători vom dezbate în rândurile următoare, deci nu strică să le citeşti cu atenţie.

Ruletă

Orice cazino online ai alege să accesezi vei întâlni în mod garantat acest joc care refuză să îmbătrânească. Alintată adesea cu denumirea de regină a jocurilor de cazino, jocul de ruletă continuă şi astăzi să fie punctul de atracţie major dintr-un cazino.

Şi hai să fim sinceri, în acest joc de masă hazardul îşi dă mâna cu magia formând în acest fel împreună un duo imbatabil. De fiecare dată când bila este lansată pe roata ruletei jucătorii parcă intra în transă, aşteptând ca norocul să stabilească în ce buzunar aceasta poposeşte.

Şi odată ce bila s-a hotărât să intre în buzunarul câştigător banca distribuie câştigurile norocoşilor pariori şi îşi opreşte pentru ea pe cele pierdute de aceştia. Şi ulterior jocul se reia, prin iniţierea mişcării roţii şi rostirea de către crupier a celebrelor cuvinte „Nu se mai pariază, jocurile sunt făcute”.

Strategii și mister 

Pentru cine nu ştie acest lucru, jocul de ruletă a fost inventat accidental de către un renumit matematician francez, Blaise Pascal. Acesta se afla în căutarea realizării conceptului de perpetuum mobile, strădaniile sale concretizându-se ulterior în inventarea roatei de ruletă.

Poate şi din acest motiv jocul de ruletă este învăluit astăzi în mister, atrăgând la masa de pariere un număr din ce în ce mai mare de jucători. În afară însă de aura sa de mister incontestabilă, jocul de ruletă se remarcă şi prin şansele bune de succes pe care le oferă. 

Cele mai profitabile pariuri în acest joc de noroc sunt cele considerate pariuri sigure, culoare roşu/negru sau fel număr, par/impar. În caz de succes un asemenea pariu dublează investiţia făcută, deci se justifică popularitatea de care se bucură.

Şi în plus poţi aplica în aceste pariuri o strategie care nu mai are nevoie de comentarii, strategia Martingale. Primul pariu este cel de referinţă, după acesta urmând un întreg şir de pariere care trebuie pus în practică riguros. 

Pariezi deci pe culoarea roşie şi în caz de eşec, dublezi pariul următor tot pe aceeaşi culoare. Îl pierzi şi pe acest continui în aceeaşi manieră, până când culoarea roşie va însoţi numărul pariat de pe roata ruletei şi îţi va aduce un prim câştig.

În acest caz vei recupera pariurile pierzătoare anterioare dar vei avea parte şi de un plus care să îţi dea încredere în următoarea sesiune de pariere. Alege doar inspirat varianta de ruletă care oferă cea mai mică margine de casă pentru ca şansele să fie într-adevăr de partea ta.

Blackjack

În mod cert jocul de blackjack este de departe cel mai ofertant joc de cărţi din oferta oricărui cazino online. Îl recomandă marginea de casă scăzută, care poate ajunge prin aplicarea de strategii bine gândite chiar în apropierea valorii de 0%.

Totul se datorează faptului că în acest joc nu ai la masa alţi competitori, eşti doar tu şi dealerul care face cărţile. Deci în nici un caz nu poţi să dai vina pe cărţile altuia, tu eşti singurul care decizi cum le joci la o sesiune de pariere.

Asta face de fapt şi frumuseţea jocului, o decizie bine luată îţi aduce victoria în timp ce una neinspirată duce miza ta în buzunarul cazinoului. Trebuie specificat însă şi că unul dintre motivele pentru care jocul este apreciat este că îţi pune la treabă abilităţile personale.

Acum îţi vei da seama dacă ai o memorie bună şi dacă îţi aminteşti ce cărţi s-au decartat până acum pe masa de joc. Şi în funcţie de cât de bine îţi exploatezi aceste abilităţi vei constata că în majoritatea cazurilor mâna de joc va fi în favoarea ta.

Şi să nu uităm de punctul de atracţie al acestui joc, care se regăseşte şi în numele acestuia. Combinaţia de blackjack este cea mai căutată pentru că îţi aduce în mod garantat succesul, dacă reuşeşti să faci 21 de puncte cu ajutorul cărţilor din mână.

Baccarat

De această dată denumirea jocului de baccarat nu aduce câştigul ca la blackjack ci în mod garantat eşecul. Să faci baccarat înseamnă că ai în mână cărţi care totalizează 0 puncte, caz în care ai pierdut în mod cert pariul depus .

Motivul pentru care jocul este unul de succes este că la fel ca şi în blackjack cărţile au valori bine definite. Şi în funcţie de aceste valori ştii în mod sigur dacă ai în mână o combinaţie câştigătoare sau dacă ai pierdut.

Dacă baccarat înseamnă 0 puncte şi reprezintă un pariu pierzător, să ai în mână 9 puncte te duce spre victorie. Dar în acest joc ai la îndemână 3 oportunităţi de pariere, care îţi aduc fiecare cote diferite de margine de casă.

Dacă pariezi pe jucător, marginea de casă este de 1,24% în timp ce pariul pe bancă vine cu o margine de casă în valoare de 1,06%. Şi mai ai şi posibilitatea de egalitate, caz în care marginea de casă este situată la procentul de 14,36%.

Este clar că cele mai ofertante sunt cele pe bancă sau pe jucător şi dau în cele din urmă reale şanse de succes. Nu îţi mai rămâne deci decât să alegi inspirat între cele 2 tipuri de pariuri şi să ridici întotdeauna potul de pe masa de joc.

Concluzie

Ruleta, jocul de blackjack sau cel de baccarat sunt cele mai apreciate jocuri de cazino din motivele pe care tocmai ţi le-am expus mai sus. Nu uita însă că numai un joc responsabil este cheia succesului aşa că alege jocul care îţi place, pariază inspirat şi bucură-te de o experienţa de joc unică!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top