Connect with us

Știri

Jocurile de care sunt obsedati romanii

Fie că sunt în drum spre birou, la o cafea, în pauza de ţigară sau la toaletă, românii au mereu cu ei pe telefon jocurile preferate.

Specialiștii români în politică, mondenități, fotbal și meșterit jocuri sunt peste tot. Ar trebui să fim admirați și pentru gustul elevat în muzică, acesta putând fi remarcat și la nivelul versurilor pline de profunzime, pentru simțul unic al umorului și pentru patriotism.

Iată o listă de jocuri inventate de şi pentru români.

CITESTE SI: NAVETA SPATIALA RUSEASCA, IN CADERE LIBERA SPRE PAMANT DE O SAPTAMANA

În ,,Autostrada manelelor” ești Florin Salam într-o decapotabilă roz, iar menirea ta este să colectezi saci de bani, să lovești mașini de poliție și să calci alți cetățeni (de etnie romă). Trebuie să fii foarte atent să nu te ciocnești de alți colegi de breaslă, cum ar fi Guță, Adi Minune, și probabil or mai fi și alții

Un alt element inedit al acestui joc, cu o grafică nu foarte bună, care se blochează la fiecare două secunde, ar fi și faptul că ai un butic de unde poți să cumperi Făină albă, Manele fără număr, Shaorma și Haur. Numără mai mult de 5.000 de descărcări, iar un fragment din descriere, care sintetizează perfect esența, e următorul: “Fii băiat de băiat și strânge cât mai mulți saci cu bani! Aruncă bani fără număr și tot ce îți poftește inima! ADEVĂRAT!”

,,Vreau să fiu bogătan” se recomandă drept un pamflet, un joc care satirizează părțile negative ale societății românești actuale. E o versiune a “Vrei să fii miliardar”, dar adaptată pentru fanii Taraf TV și “Un show păcătos”.

Jocul ,,Eroul manelelor” reinventează faimosul joc Guitar Hero, dar îl duce la un nivel superior. Pentru început, ai de ales între patru manele, dar pe măsură ce strângi inele de aur cu diamant, lista se mărește. Tot ce trebuie să faci este să nimerești acordurile de lăutar. Totuși, este de apreciat că maneaua continuă să cânte pe fundal, chiar și după ce pierzi. E un fel de premiu de consolare.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top