Connect with us
Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, a declarat, după audierile de la Poliția Capitalei, că este de părere că incendiul a fost provocat.

Știri

Joshua Castellano, după audieri: Cred că a fost mână criminală la Bamboo

Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, a dat declarații astăzi în fața oamenilor legii la Poliția Capitalei. La ieșirea de la audieri, el a spus că nu exculde ipoteza unei mâini criminale.

„O să dezvăluim ce s-a întîmplat, este posibil să fie implicat cineva! Nu se poate intra, se prăbuşeşte tavanul. A pornit dintrun spaţiu normal, care nu funcţiona. A fost foarte ciudat cum s-a aprins focul şi cum s-a dezvoltat. S-a făcut evacuarea imediat cum s-a observat focul. 90% din locaţiile din România sunt în preavizare, toată lumea ştie ce fel de club era Bamboo. După ce a fost Colectiv, s-au făcut schimbări. S-au refăcut toate locurile cu avizarea respectivă. Noi eram în regulă pentru funcţionare. Avem aviz de funcţionare, credeţi că nu puteam să plătim 3000 de lei pentru funcţionare. Aveam asigurare, dar cînd s-au schimbat legile nu aveam asigurare.

Păgubitul sunt eu, nu altcineva. Nu a luat clubul foc de la o ţigare, cred că a fost mână criminală! Vreau să aflu cine a făcut. Important e că nu a murit nimeni şi că nu sunt răniţi. Toată lumea a fost instruită pentru astfel de evenimente”, a declarat Joshua Castellano în momentul în care a ieşit de la audieri.

Între timp, polițiștii au reușit să stingă în totalitate incendiul, în cursul zilei de luni. Peste 260 de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului violent, care a cuprins o suprafaţă de aproximativ 3.000 pătraţi, distrugând clubul Bamboo în totalitate.

Citește și: Audieri pe bandă rulantă în cazul incendiului de la Clubul Bamboo

Citește și: Mihai Bendeac îi jignește pe clienții clubului Bamboo

Trei răniți, încă internați în Capitală

Trei dintre cei care au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale după incendiul din Bamboo sunt internați la Floreasca și Pantelimon, la momentul transmiterii acestei știri. O a patra, cetățean bulgar, a fost externată, după ce a ales să fie operată la ea în țară.

În urma incendiului din Clubul Bamboo, 44 de persoane au ajuns la şase spitale din Capitală, pentru îngrijiri medicale, dintre care cinci au rămas internate, patru la Floreasca şi una la Sfântul Pantelimon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top