Connect with us
Jurnalistul Valentin Hossu-Longin a murit la vârsta de 77 de ani. Fiul său, Emil Hossu-Longin a făcut anunțul pe Facebook.

Știri

Jurnalistul Valentin Hossu-Longin a murit la 77 de ani

Jurnalistul Valentin Hossu-Longin a murit la vârsta de 77 de ani. Anunțul decesului a fost făcut chiar de fiul acestuia, comentatorul sportiv Emil Hossu-Longin

„Tatăl meu minunat s-a stins în această dimineață. Mi-a murit în brațe. Avea 77 de ani. Rămas bun, Papà! A fost un Om excepțional. Şi-a iubit cu patimă Maramureşul. L-a iubit pe Avram Iancu şi a iubit Coroana României. A iubit gazetăria şi scrisul. Cărțile lui sunt carne din trupul lui. A iubit rugbyul şi spiritul acestui sport minunat l-a păstrat toată viața. Ne-a iubit enorm pe noi şi ne-a educat bine. Acum e alături de marii lui prieteni dispăruți, Fănuş, Pituț, Mircea Micu. Plângem şi suntem neconsolați. Te iubim, Tată!”, a scris Emil Hossu-Longin pe Facebook.

Citește și: Doliu în televiziune! S-a stins din viață în urmă cu puțin timp

Născut pe 21 iulie 1939, Valentin Hossu-Longin a fost, în trecut, senior editor la publicația „Ziua”. Până în anul 1980 a fost căsătorit cu realizatoarea TV Lucia Hossu-Longin, cunoscută pentru faptul că a prezentat serialul „Memorialul Durerii” de la TVR.

În 2006, Valentin Hossu-Longin a recunoscut că a fost colaborator al Securității și a acceptat să dea note informative.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top