Connect with us
Juventus Torino, umilită de Real Madrid! A pierdut pentru prima dată, după cinci ani

Știri

Juventus Torino, umilită de Real Madrid! A pierdut pentru prima dată, după cinci ani

Juventus Torino, învinsă de Real Madrid (0-3) în prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor la fotbal, a pierdut primul său meci acasă din cele 25 de partide disputate în ultimii cinci ani în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, relatează EFE.

Ultimul eşec al ”Bătrânei Doamne” data din 10 aprilie 2013, când torinezii s-au înclinat cu 0-2 în faţa echipei Bayern Munchen. De atunci, pe teren propriu, Juve a câştigat 15 partide şi a remizat în alte 10, înainte ca Real Madrid să obţină, marţi 3 aprilie, prima sa victorie la Torino la 56 ani după un alt succes madrilen, obţinut prin golul legendarului Alfredo Di Stefano.

Real Madrid este la un pas de a opta sa semifinală consecutivă. Madrilenii au fost eliminaţi ultima oară în sferturi de Monaco, pe 6 aprilie 2004.

Real Madrid a învins-o marţi pe Juventus cu 3-0 în meciul tur din sferturile Ligii Campionilor, prin golurile marcate de Cristiano Ronaldo (3, 64) şi Marcelo (73).

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Rusia va crea o „poliție turistică” pentru suporterii care merg la Cupa Mondială de Fotbal 2018

Autorităţile ruse au anunţat crearea unei „poliţii turistice”, cu ocazia Cupei Mondiale de Fotbal, care va avea loc în Rusia între 14 iunie și 15 iulie. Această poliție turistică va trebui să asigure securitatea tuturor suporterilor străini.

Potrivit ministrului de interne, Vladimir Kolokolţev, cel care va fi însărcinat cu înfiinţarea acestei forţe speciale, cei care vor fi selectaţi pentru misiuni vor trebui să cunoască mai multe limbi străine.

„Unitatea va fi alcătuită din agenţi ai Ministerului de interne care vorbesc mai multe limbi străine. Dacă va fi necesar le vom asigura cursuri de perfecţionare”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei ruse, Irina Volk.

Poliţia rusă nu se bucură de o mare încredere în rândul populaţiei, angajaţii având obiceiul de a fi destul de agresivi la controale de rutină sau acuzaţi că folosesc tactici brutale la manifestaţii paşnice, notează AFP.

Agenția adaugă că Rusia încearcă acum să-şi construiască imaginea unei ţări deschise şi primitoare, în ciuda recentei declanşări a tensiunilor diplomatice cu Occidentul.

Membrii „poliţiei turistice” îşi vor începe activitatea la sfârşitul lunii mai şi vor fi dislocaţi în zona stadioanelor şi în jurul hotelurilor unde vor fi cazaţi suporteri străini, în cele 11 oraşe care găzduiesc meciuri la CM 2018.

CITEȘTE ȘI: Campionatul de fotbal al Greciei va fi reluat! Când va avea loc primul meci
Andres Iniesta de la FC Barcelona se RETRAGE! Fotbalistul a făcut anunțul trist

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top