Connect with us
Klaus Iohannis a votat la alegerile parlamentare 2016

Știri

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Kalus Iohannis: Am votat pentru o Românie prosperă şi puternică

Alegeri parlamentare 2016, președintele României Klaus Iohannis, a votat duminică dimineața la ora 9:07.

Preşedintele Klaus Iohannis, care şi-a exercitat duminică dreptul de vot la 9.07, a declarat că opţiunea sa electorală a fost pentru o Românie „prosperă şi puternică”, scrie Mediafax.

Preşedintele a spus că ziua votului este importantă, pentru că acum se va decide ce se va întâmpla în următorii patru ani.
Şeful statului şi-a îndemnat concetăţenii să meargă la vot.

LIVE TEXT de la alegerile parlamentare 2016.

Mesajul policienilor a devenit unitar, atat partidele cât și independenții cheama românii la vot. ”Votați cu cine vreți, ieșiți la vot.” este mesajul transmis de toată lumea.

Tăriceanu: „prin acest vot putem să redăm România românilor”

Co-preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat duminică, după ce a votat, că România se află într-un moment importat pentru evoluţia sa viitoare în ceea ce priveşte respectarea drepturilor şi libertăţilor, el exprimându-şi crezul că prin acest vot se va reda România românilor.

„Consider că suntem într-un moment foarte importat pentru evoluţia României, pentru evoluţia viitoare în sensul democratic, în sensul respectării drepturilor şi libertăţilor. Îmi doresc ca votul de astăzi al românilor să fie pentru o Românie care să îşi regăsească identitatea, să îşi regăsească demnitatea şi interesul naţional, pentru prosperitatea tuturor. De aceea crezul meu este că prin acest vot putem să redăm România românilor”, a spus Tăriceanu, care este şi preşedintele Senatului.

Solicitat să comenteze un incident de la una din secţiile de votare unde a votat primarul general, Gabriela Firea, şi unde presa nu a avut acces, Tăriceanu a precizat: „Nu cunosc detaliile, dar cred că ce este mai important ca procesul de vot să se desfăşoare în mod corect, nedistorsionat şi, sigur, mi se pare firesc ca presa să fie informată şi să aibă acces peste tot”.

La ce secție de vot ai fost repartizat? Afla online dupa nume și CNP

Alegeri parlamentare 2016, la ce secție votez duminică 11 decembrie. Votul în județ începe la ora 7.00 și se încheie la ora 21.00.

Pentru a afla la ce secție votezi, ai mai multe opțiuni, inclusiv cautare după CNP.

Fie cauți secția de vot după CNP și nume. Fie, navigheazi în acest articol și descarcă tabelul sau intra direct pe site-ul www.registrulelectoral.ro.

Harta secțiilor de vot pentru județul tău. La ce secție votez? Mai jos ai o harta interactivă pentru județul tău și poti afla ușor unde este secția ta de votare.

La ce secție votez caută secția ta de vot după CNP și nume

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top