Connect with us
Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Crăciun românilor, în care își exprimă optimismul pentru a crea o societate mai bună.

Știri

Klaus Iohannis, mesaj de Crăciun: Putem construi o societate mai bună

Președintele  Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Crăciun românilor. Șeful statului afirmă că există motive de optimism și puterea de a construi o societate mai bună.

”Dragi români, sărbătoarea creştină a Naşterii Domnului să ne apropie mai mult unii de ceilalţi! Crăciunul să vă aducă bucurie şi linişte în suflet şi în familie. Gândul nostru să se îndrepte şi către cei singuri, descumpăniţi, fără cămin, chiar şi fără speranţă. O faptă bună şi un dram de atenţie aduc alinare acestor oameni”, spune Klaus Iohannis într-un mesaj video postat pe contul său de Facebook.

Citește și: Patriarhul Daniel, mesaj de Crăciun: Pe românii din țări îndepărtate, să-i îndemnăm să vină acasă

Preşedintele crede că românii au motive să fie optimişti în legătură cu viitorul lor. ”În pofida provocărilor şi greutăţilor din ultimul an sunt convins că putem găsi motive de optimism şi puterea de a ne uni eforturile pentru a construi o societate mai bună. Vă urez Crăciun fericit oriunde v-aţi afla!”, încheie Iohannis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top