Klaus Iohannis, mesaj DUR: „Guvernul PSD trebuie să plece! Rușine”

Ultimul update: duminică 26 mai 2019 22:16 Data publicării: duminică 26 mai 2019 22:16

Klaus Iohannis susține că, după rezultatul votului de duminică, 26 mai, ”Guvernul PSD trebuie să plece”.

Principalele declarații făcute de Klaus Iohannis:

„Dragi români, sunteți fantastici, vă felicit. Ați participat în număr mare la alegerile europarlamentare și referendum. Participarea este senzațională. Avem în jur de 50% la europarlamentare și în jur de 40 % la referendum. Ați dat un vot clar, care nu poate fi ignorat de niciun politician în România.

Referendumul a trecut cu brio

Referendumul a trecut cu brio. Așadar, ați votat clar pentru o justiție dreaptă, independentă, pentru o bună guvernare, pentru români și România. Vă mulțumesc pentru această participare la referendumul pe care l-am convocat.

Aș menționa sprijinul primit de la PNL. Am avut însă un sprijin consistent și din partea Alianței USR-PLUS, le mulțumesc și lor pentru acest sprijin. Din păcate, nu peste tot lucrurile au mers bine. Am văzut cozi interminabile mai ales în diaspora. Le mulțumesc românilor care au avut răbdare.

PSD și-a bătut joc de românii din diaspora. Rușine!

Cu toții am votat pentru o Românie europeană. Însă nu pot să nu observ că PSD, a 2-a oară deja, și-a bătut joc de români, mai ales de românii din diaspora, Rușine, PSD!

Citește și:

La europarlamentare, rezultatele reflectă voiba electoratului.

PSD a obținut un rezultat pe măsura realizărilor din ultimii 2 ani și jumătate de guvernare. Este o cădere imensă pe care a înregistrat-o PSD și asta arată cum văd românii această guvernare pesedistă eșuată.

Este clar că accest accident al democrației românești care este guvernarea PSD trebuie să dispară. În urma acestui rezultat, Guvernul PSD trebuie să plece! Este un rezultat care nu poate fi interpretat în niciun alt fel. Vă mulțumesc, ați votat pentru România europeană, pentru România cinstită, prosperă. Vă mulțumesc!”

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii
  1. Anghel lili , 27 mai 2019 la 0:10

    Sa DISPARĂ PSD ca PARTID cu totiiiiii