Connect with us
Liviu Dragnea a fost la vot și a votat și pentru Referendum 2019 și Alegerile Europarlamentare 2019

Știri

Liviu Dragnea a votat la Referendum 2019 și Alegerile Europarlamentare 2019

Liviu Dragnea a fost așteptat toată ziua de presă să iasă la vot. Liderul PSD s-a prezentat în jurul orei 19:30 la secția de votare specială și a votat atât pentru Alegerile Europarlamentare 2019, dar și pentru Referendumul lui Klaus Iohannis.

N-a făcut foarte multe declarații, s-a declarat însă că este bucuros că românii au ieșit în număr mare la urne.

LIVE UPDATE | Rezultate Exit Poll Alegeri Europarlamentare și Referendum 2019

Liderul PSD a certat-o pe Viorica Dăncilă, care a declarat inițial că va vota și la referendum, aceasta a retractat zilele trecute și a spus că nu va mai vota pentru acest scrutin, însă capul PSD a făcut taman pe dos.

Dragnea: Membrii PSD n-au avut interdicție de a vota la referendum

Dragnea a votat la Referendum

Liviu Dragnea, liderul PSD, a votat la referendum. Acesta a spus că așteaptă rezultatele votului atat pentru Alegerile Europarlamentare cat si pentru Referendum

Ba chiar Dragnea a afirmat ca membri PSD au fost liberi să aleagă dacă doresc să voteze la referendum. Rezultatele Exit Poll la Alegerile Europarlamentare și Referendum 2019, vor fi prezentate la ora 21:00. Avangarde și Curs sunt singurele doua institute acreditate de BEC să realizeze sondaje la ieșirea de la urne.

Irina Tănase, iubita lui Dragnea a votat dimineață

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a votat în cursul dimineții la secția de votare care i-a fost arondată în Drumul Taberei, zona din București unde aceasta își are domiciliul.

Prelungirea programului de vot în secțiile de votare

Întrebat de reporteri de ce nu a prelungit programul de votare pentru secțiile de votare din diaspora, de unde au venit 5 cereri către biroul Electoral Central, Liviu Dragnea a afirmat că era treaba ambasadorilor să estimeze numărul de participanți și ca aceștia să facă estimările corecte. Rezultate diaspora Alegeri Europarlamentare Referendum 2019 străinătate EXIT POLL

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top