Connect with us

Știri

L-au internat la psihiatrie, după ce presa a scris că-și tortura fiul ca să o pedepească pe soția plecată în Spania

Cazul bărbatului care și-a legat copilul în pădure și l-a mutilat, doar că să o pedepsească pe soția plecată în Spania a șocat opinia publică zilele trecute.

Cazul care a șocat România

Bărbatul din Buzău a fost transportat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, unde va fi supus unei expertize psihiatrice amănunțite.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Buzău, Laura Minea, bărbatul de 39 de ani prezintă semnale ale unor grave tulburări psihiatrice, motiv pentru care a fost trimis la specialiști.

CITEȘTE ȘI: Comemorare Colectiv – Mariana Oprea: “Nu știu cât a mai rămas din ce eram înainte”

Copilul avea febră 40 și s-a dus cu el la spital. Medicii au trimis-o apoi acasă cu tratament pentru răceală. La scurt timp, copilul a murit. Ce avea, de fapt

Medicii urmează să se pronunțe în acest caz și să declare dacă omul a avut sau nu discernământ când și-a legat copilul de copac pentru a-l tăia pe mâini și pe picioare.

Bărbatul din localitatea buzoiană Bozioru și-a dus copilul de 12 ani în pădure și l-a tăiat cu cuțitul pe burtă, mâini și picioare în speranța ca o va convinge pe soția lui plecată în Spania să revină în țară.

Femeia a aflat de cele întâmplate de la Consulatul Român din Spania. Cazul a intrat în grija unui procuror al Parchetului Judecătoriei Buzău. Dacă se va dovedi că a avut discernământ, buzoianul va intra la pușcărie pentru mulți ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top