Connect with us
colectiv

Știri

La 52 de ani, mama lui Andrei, unul dintre tinerii care au murit în Colectiv, trăiește miracolul care i-a lăsat și pe medici fără cuvinte

Părinții lui Andrei Bucă au fost devastați după ce copilul lor a murit în tragedia de la Colectiv. Andrei era un tânăr arhitect de 29 de ani, care mersese la concertul trupei Goodbye to Gravity în acea seară blestemată.

La 52 de ani, la un an de când își pierduse fiul, mama lui Andrei a trăit un miracol care i-a lăsat și pe medici fără cuvinte. Femeia a rămas însărcinată și a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Părinții i-au dat numele Andreea, ca un omagiu adus fiului care a trecut în neființă. Micuța Andreea s-a născut chiar în săptămâna Paștelui.

„Golul a fost atât de mare încât am căutat cu disperare să-l umplem. Și era singurul lucru care putea să umple o parte din golul lăsat de Andrei.” a declarat tatăl Andreei, pentru Kanal D.

Cei doi oameni îi mulțumesc acum lui Dumnezeu, pentru acest miracol care a venit în viața lor.

Andrei trăiește acum în inima părinților lui. Toate lucrurile lui sunt neatinse, în casa părinților din Brăila, așa cum le-a lăsat ultima dată: casca de director de producție pe șantier, două bețe de tobe, ca ultim semn că îi plăcea muzica rock, placa de skate și multe fotografii cu el.

Deocamdată, dosarul de la Colectiv este trimis în judecată, iar cei trei patroni ai clubului, George Alin Anastasescu, Paul Cătălin Gancea şi Costin Mincu, sunt judecați în stare de libertate, alături de fostul primar din Sectorul 4, Cristian Popescu Piedone.

Citește și: #COLECTIV: Andrei Găluț, ultimul supraviețuitor din trupa Goodbye to Gravity, s-a întors acasă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top