Connect with us

Vedete

#COLECTIV: Andrei Găluț, ultimul supraviețuitor din trupa Goodbye to Gravity, s-a întors acasă

#COLECTIV: Andrei Găluț, solistul trupei Goodbye to Gravity și unicul supraviețuitor dintre cei cinci membri ai formației, s-a întors în România.

Găluț a suferit arsuri cumplite în incendiul din clubul Colectiv, din 30 octombrie 2015. Deși a fost nevoie să treacă prin nenumărate operații, vocalistul a fost singurul membru al trupei sale care a supraviețuit infernului din club, iar acum, după mai bine de un an de la tragedie, se pare că recuperarea sa a ajuns la final.

Se pare că Andrei Găluț a fost în sfârșit externat din clinica din germania în care a urmat tratamente complexe de recuperare. Acum, artistul se află acasă, la Galați, informează spynews.ro.

Andrei Găluț a început procesul de recuperare psihică

Potrivit sursei citate, solistul s-a întâlnit deja cu prietenii țară și se ocupă acum de recuperarea sa psihică. Găluț trebuie să înceapă procesul de reintegrare socială, pericolul contractării unei infecții fatale fiind în acest moment nule.

Incendiul din clubul Colectiv, din 30 octombrie 2015, a răpit viețile a 64 de persoane. Alte sute au avut nevoie de îngrijiri medicale în spitalele din țară și din străinătate.

Citește și: Soția unui rănit din Colectiv, reacție după declarațiile ministrului Păstârnac: ”Este o minciună sfruntată! Mi-e scârbă!”

La momentul izbucnirii incendiului, clubul găzduia lansarea celui de-al doilea album al trupei Goodbye to Gravity, – „Mantras of war”. În cumplitul accident au murit patru dintre cei cinci membri ai trupei: basistul Alex Pascu, bateristul Bogdan Lavinius Enache și chitariștii Vlad Țelea și Mihai Alexandru. De asemenea, în incendiu și-a pierdut viața și iubita lui Andrei Găluț, Mădălina Strugaru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top