Știri

La Jibou, oamenii s-au îmbulzit pentru a lua pâine și cartofi de la primărie

În plină pandemie când oamenilor li s-a recomandat să respecte măsurile de distanțare socială, la Jibou oamenii s-au îmbulzit. De ce? Pentru că oamenii de la primărie le-au adus alimente precum pâine si cartofi.

La Jibou, oamenii s-au îmbulzit pentru a lua pâine și cartofi de la primărie

În această vreme de restricții și interdicții, imagini incredibile au fost surprisne în Jibou din județul Sălaj. Zeci de oameni erau adunați în stradă pentru a recepta alimentele de la Primăria Jibou, conform Digi24.

Primăria Jibou a dorit să își ajute cetățenii oferindu-le alimente, dar organizarea a lăsat de dorit.

Din ce se vede în imagini, oamenii nu au respectat nicio regulă de prevenție a răspândirii epidemiei: nu aveau nici măști sanitare, nici mănuși, nu s-a respectat nici distanțarea socială.

Deși Digi24 i-a contactat pe reprezentanții Primăriei, aceștia nu au dorit să comenteze incidentul ce a ajuns deja în presă.

Pe de altă parte, ISU a spus că a luat măsurile necesare într-o astfel de situație. Ma mult, Poliția a transmis că a dispersat mulțimea în mai puțin de 3 minute și de fapt polițiștii au fost cei care au ajutat la descărcarea sacilor din camioane.

Vă reamintim că amenzile pentru nepurtarea mănușilor pot ajunge până la 500 lei. Mai multe orașe din țară au impus purtarea măștii când ieșim din casă. Acest lucru începând cu orașul Galați. De asemenea, această măsură a fost luată și în Simeria, Botoșani, Buzău sau Focșani.

Primarii din mai multe localități au început să împartă măști, mănuși și declarații pe propria răspundere la fiecare casă. Două produse din fiecare tip au ajuns în fiecare gospodărie în ultimele zile.

Este recomandat ca tot ceea ce s-a întâmplat în Jibou să nu se mai repete în vreo altă localitate sau oraș din țară pentru a evita răspândirea virusului.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-04-16T14:42:52+03:00 14:42

Share
Scris de
Oana Pauna
Stiri Despre fbjibouoameni

Acest site foloseste cookies.

Read More