Connect with us

Știri

Lia Olguţa Vasilescu, anunţ de ultimă oră despre salariul minim

Lia Olguţa Vasilescu, anunţ de ultimă oră despre salariul minim. Ce urmează să se întâmple. Executivul va aproba în ședința din această săptămână Hotărârea de Guvern prin care salariul minim va fi majorat la 1.900 de lei, a susținut, luni, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

„Da, obligatoriu. În același timp cu bugetul, vom avea această Hotărâre de Guvern referitoare la salariul minim, care rămâne la 1.900 de lei, așa cum s-a stabilit, pentru că este vorba și de întoarcerea sarcinii fiscale. Motivul amânării acestei Hotărâri de Guvern nu a fost altul decât că ea trebuie să stea o anumită perioadă de timp pe site pentru dezbateri. S-a cerut transparență și s-au efectuat mai multe etape în acest sens. Deci da, va fi”, a susținut Vasilescu.

În ceea ce privește programarea unei dezbateri a bugetului în aceeași ședință, ea spus că ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, este cel care trebuie să răspundă la această întrebare.

Proiectul a fost urcat pe pagina de internet a ministerului

„Chiar nu știu mai multe amănunte, știu că s-a discutat bugetul cu Ministerul Muncii și nu avem niciun fel de problemă cu pensiile și salariile anul viitor”, a dat asigurări Vasilescu.

Hotărârea Guvernului pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată ar fi trebuit aprobat în ședința de Guvern din 8 noiembrie, însă, potrivit unor surse oficiale, a fost retras de pe ordinea de zi pentru că trebuia discutat în Consiliul Economic și Social (CES), iar pentru acest lucru trebuia să stea o anumită perioadă în dezbatere publică.

Ministerul Muncii a postat proiectul privind majorarea salariului minim la 1.900 de lei pe pagina sa de internet în data de 26 octombrie și a așteptat propuneri, sugestii și opinii cu privire la acesta până pe 4 noiembrie.

Citeşte şi De ce a murit Cristina Stamate. Ce spun medicii

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă în jurul orei 7. Actriţa fusese internată săptămâna trecută, în ziua în care Stela Popescu a murit.

Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău. Cristina Stamate a fost internată la Spitalul Floreasca de câteva zile, în stare gravă, fiind adusă de un echipaj SMURD. Potrivit unor surse medicale, actrita era inconștientă, deshidratată, cu hipertensiune.

Avea mai multe afecţiuni şi era internată la Secţia de Terapie Intensivă a unităţii medicale. Cristina Stamate a fost operată pe cord deschis, în ianuarie 2015.

Citeşte şi Familia Cristinei Stamate nu este de găsit. Ce îşi doreşte Alexandru Arşinel

Intervenţia a constat în înlocuirea valvei mitrale cu o proteză şi montarea a trei by-pass-uri aortocoronariene pentru revascularizarea muşchiului cardiac.

Citeşte şi Frica cea mai mare a Cristinei Stamate. Este copleşitor ce spunea actriţa

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă la Spitalul Floreasca din Capitală. Actriţa avea 71 de ani şi fusese internată în spital exact în ziua în care Stela Popescu a plecat fulgerător dintre noi.

Starea de sănătate a actriței era destul de precară. În ultimii ani, Cristina Stamate a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale. În ianuarie 2015 a fost supusă unei operații pe cord.

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă

Cristina Stamate a murit. De altfel, aceasta operație, de fapt nereușita ei și posibilitatea morții, a fost și cea mai mare frică a artistei care mărturisea:

”Că mor, maă, nenică, de aia mi-a fost frică. Am plecat de acasă, mă uitam pe geam: poate-i ultimul copac pe care îl vad, ultimul candelabru, ultima lumină”, spunea atunci Cristina Stamate.

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă

Actriţa Cristina Stamate a murit, luni dimineață, la Spitalul de Urgență Floreasca. Cristina Stamate avea 71 de ani.

„Cu puţin înainte de ora 7,00, în această dimineaţă, a decedat”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.

Citeşte şi Teatrului de Revistă Constantin Tănase, anunţ după moartea Cristinei Stamate

Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău. Cristina Stamate a fost operată pe cord deschis, la începutul lunii ianuarie 2015.

Citeşte şi Teatrului de Revistă Constantin Tănase, anunţ după moartea Cristinei Stamate. Actriţa a declarat ulterior că în timpul operaţiei inima ei a fost oprită timp de 2 ore. Se simțea bine şi abia aşteapta să revină pe scenă.

Cristina Stamate a murit la 71 de ani

O echipă formată din zece medici i-a făcut atunci actriţei trei by-pass-uri, în decurs de 6 ore şi jumătate. Actriţa a mărturisit că amânase mult timp acea operaţie pentru că fratele ei a murit în urma unei intervenţii similare.

Actriţa Cristina Stamate a murit, luni dimineață, la Spitalul de Urgență Floreasca. Cristina Stamate avea 71 de ani şi a fost. Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău.

Problemele de sanatate ale actritei au inceput in urma cu mai mult timp, dupa ce ea a suferit in accident vascular cerebral. Joi dupa amiaza a fost dusa de urgenta la Floreasca si internata in stare grava, iar in aceasta dimineata s-a aflat ca ea a plecat la ceruri.

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă

Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, locul in care Cristina Stamate activa, a spus ca incearca sa faca toate demersurile necesare pentru a putea expune sicriul cu trupul neinsufletit al artistei la Teatrul de Revista.

Cristina Stamate a murit. “Doresc foarte mult sa o expunem la teatru. In aceste momente nu reusim sa dam de familia ei. Stim ca avea un frate in Israel, dar a murit. Era singura pe lume”, a marturisit Arsinel.

Citeşte şi Câţi bani trebuie să scoţi din buzunar pentru bradul de Crăciun anul acesta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top