Connect with us

Știri

Libraria Carturesti Quinet devine Fandom, un spatiu dedicat benzilor desenate

Vesti bune pentru pasionatii de benzi desenate! Libraria Carturesti Quinet se transforma, pe 28 ianuarie, in Fandom, un spatiu dedicat benzilor desenate si celor care le citesc sau le creeaza in Romania.

Transformarea va fi sarbatorita pe data de 28 ianuarie, de la ora 17:00, printr-o petrecere de deschidere cu punch si DJ set. Mai mult, la acest eveniment invitatii pot veni costumati in personajele lor preferate. Cele mai interesante costume vor fi premiate la sfarsitul serii cu reviste, albume si accesorii pentru super-eroi.

CITESTE SI: VIDEO: Casa in care Arsenie Boca si-a trait ultimele clipe de viata

CITESTE SI: Schimbare importanta la McDonald’s. Cine a cumparat restaurantele

In plus, in ziua deschiderii, toate produsele vor avea o reducere de 10% fata de pretul de la raft, potrivit organizatorilor evenimentului.

Cu toate ca este cea mai mica dintre librariile Carturesti, Fandom – situata pe strada Edgar Quinet, numarul 9, din Bucuresti – isi propune sa gazduiasca un regat al benzii desenate. Aceasta va contine romane grafice, reviste, antologii, albume, fanzine, manga & BD romanesti si de peste hotare, dar si figurine, boardgames si selectii de filme si seriale. In plus, printre revistele care vor fi oferite drept premii se numara: Deadpool 5, Iron Man 5, Thor 5 si albumul Deadpool Omoara Universul Marvel.

Spatiul a fost reamenajat pentru a face loc unor mici expozitii temporare de BD, iar tavanul a fost desenat cu ocazia deschiderii de Alexandru Ciubotariu, autor si colectionar de benzi desenate si creatorul personajului urban Pisica Patrata.

VEZI SI: EUROVISION 2016: Afla cand concureaza ROMANIA

VEZI SI: FOTO – Poveste in imagini: „Am vrut sa ii arat fiului meu de 4 ani toata lumea”

Libraria Fandom isi propune sa devina o librarie pentru cei indragostiti de lumile fantastice si de super-eroii din print sau de pe ecrane si isi doreste sa ii aduca impreuna pe cei care au in comun o astfel de pasiune, fie ea manga sau Marvel, „Game of Thrones” sau „Star Wars”. Va fi un spatiu al colectionarilor, dar si al celor care de-abia fac cunostinta cu lumea benzilor desenate. De asemenea, noua librarie Carturesti a fost creata sa creasca impreuna cu comunitatea pe care o reprezinta.

Libraria Fandom va fi deschisa incepand din 28 ianuarie de luni pana vineri, intre orele 12:00 si 20:00, si sambata, intre 11:00 si 18:00.

Carturesti este un concept store care functioneaza atat ca o librarie, cat si ca agent cultural. Prima librarie din reteaua Carturesti a fost lansata la sfarsitul anului 2000. In prezent, reteaua Carturesti numara 18 librarii-concept cu acelasi nume, in Bucuresti, dar si in alte orase din Romania.

Sursa foto metropotam.ro

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top