Connect with us
Real Madrid si Atletico Madrid se intalnesc in finala Champions League sambata, pe stadionul San Siro din orasul italian Milano.

Știri

Liga Campionilor, finala: Real Madrid – Atletico. Cine castiga Champions League

Finala Champions League dintre Real Madrid si Atletico Madrid este o reeditare a finalei din anul 2014, cand ambele echipe din capitala Spaniei s-au luptat pentru castigarea trofeului Ligii Campionilor.

Vezi si: Real Madrid a invins-o pe Atletico la 11 metri si a cucerit Liga Campionilor VIDEO REZUMAT

Galacticii s-au impus atunci cu 4-1, dupa prelungiri, intr-un meci in care au reusit sa egaleze in minutul 90+3 si sa trimita partida in timpul suplimentar.

De la finala din 2014, Real Madrid si Atletico Madrid s-au mai întalnit de 10 ori, iar statistica este net favorabila trupei lui Diego Simeone. Clubul de pe Vicente Calderon a castigat de 5 ori, 4 partide s-au incheiat cu scor egal in timp ce Real a bifat doar o victorie, 1-0, in aprilie 2015.

Real Madrid are cele mai multe trofee in Liga Campionilor/Cupa Campionilor Europeni, 10 la numar, urmata de Milan – 7, Liverpool, Bayern Munchen, FC Barcelona – 5, Ajax – 4 etc. Atletico este la cea de-a treia prezenta intr-o finala de Liga Campionilor, dupa cele din 2014 si 1974.

In orasul Milano, cu cateva ore inainte de inceperea partidei, a avut loc un incident neplacut. Un colet suspect a fost gasit la metrou, iar oamenii legii au intervenit rapid si au evacuat metroul. Totul s-a dovedit a fi o alarma falsa.

Echipe Probabile

Real Madrid (4-3-3): Navas – Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kross – Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo
Antrenor: Zinedine Zidane

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak – Juanfran, Savic, Godin, Felipe Luis – Saul, Gabi, Augusto, Koke – Griezmann, Fernando Torres
Antrenor: Diego Simeone

Finala Champions League: Real Madrid – Atletico Madrid va incepe sambata, 28 mai 2016, de la ora 21.45, si va fi transmisa LIVE de Pro TV si DolceSport.

1 Comment

1 Comment

  1. daniel

    2016-05-29T03:02:46+03:00 at 3:02

    a jucat mai deloc dar a inscris cu spor
    https://www.youtube.com/watch?v=3GK1qUwHrNY

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top