Connect with us
România are de azi un nou guvern. Cabinetul Tudose, învestit fără emoții

Știri

Lista neagră a premierului. De cine vrea Mihai Tudose să scape din Guvern

Mihai Tudose a anunţat, aseară, că va face ”o mini remaniere”. Sunt vizaţi mai mulţi miniştri ”cu probleme de percepţie la nivelul opiniei publice şi, în unele situaţii, la nivelul Comisiei Europene”.

„Dacă tot facem un reset la partea de imagine, sunt cel puţin doi miniştri pe care am să-i rog să părăsească Guvernul. Sunt trei care creează probleme de percepţie publică şi la nivel de Comisia Europeană.

Când cineva îţi spune că altcineva nu-şi face treaba, aia nu e sugestie. O să iau o decizie săptămâna asta, credeţi-mă”, a declarat Mihai Tudose, la Antena3.

Tudose vrea să scape de ministrul pentru Mediul de Afaceri şi de cel al Transporturilor

„Am spus-o într-un cerc de patru persoane că îmi dau demisia, dacă lucrurile stau așa de rău și guvernul s-a prăbușit, hai să mergem acasă că înseamnă că nu facem bine. Eu cu echipa guvernamentală avem cu ce să ne ocupăm la Guvern. Această tensiune a ajuns la o culme, la care e albă sau neagră. Ori o lămurim sau cineva pleacă acasă”, a continuat Tudose.

Surse citate de Mediafax susţin că pe lista remaniabililor premierului Mihai Tudose s-ar afla Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, şi Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

Întrebat dacă a găsit înlocuitori pentru miniştrii vizaţi, premierul Mihai Tudose a spus că are a găsit „nişte soluţii bune”.

Citeşte şi RO-ALERT, aprobat de Guvern! Vom primi mesaje de AVERTIZARE în timp real

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top