Live pe Facebook din Pușcărie – Deținuții fac show pe Facebook și au acces la telefoane

Ultimul update: joi 25 aprilie 2019 21:30 Data publicării: joi 25 aprilie 2019 21:25

Un live realizat de doi deținuți români dintr-o pușcărie din Franța, dupa cum spun ei, adună sute de oameni pe un grup privat pe Facebook.

Ionut Ștefan se laudă că reușit să înfrângă sistemul penitenciar din Franța și are acces la telefoane, Facebook și chiar muzică.

Din imagini nu reiese clar dacă aceștia sunt chiar închiși într-o închisoare adevărată sau spun asta doar pentru a atrage atenția celor care îi urmăresc.

Huff.ro a trimis live-ul Ministerului Afacerilor Interne, chiar dacă nu se află în competența sa, dacă deținuții sunt În Franța.

Poate fi sistemul penitenciar atât de fragil încât răufăcătorii să ajungă să fie „influenceri” pe internet și rețele sociale? Live-ul poate fi văzut AICI.

Cei doi sunt sinceri si spun că au ajuns la puscărie pentru că au furat.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Știri despre:  
Comentarii
  1. Elena , 26 aprilie 2019 la 22:41

    Bai frate ce puii mei ai tu cu ei isi fac viata mai usor a sa te ferească dumnezeu să ajungi tu in locul lor .Te gândesti ca poate au copii si soții acasă si prin intermediul telefoanelor vorbesc cu ei . Vai de capul vostru stiti sa face numai rau oamenilor nu va vedeti gunoiul din ochii vostri !!!!