Connect with us
Liviu Dragnea are Covid-19. În ce stare se află fostul lider PSD

Știri

Liviu Dragnea are Covid-19. În ce stare se află fostul lider PSD

Liviu Dragnea a fost diagnosticat cu Covid-19, însă se află momentan într-o stare bună. El se află sub supraveghere medicală, în penitenciar.

Liviu Dragnea are coronavirus

Fostul lider al PSD a fost diagnosticat cu Covid-19, însă se simte bine și nu are simptome grave până în acest moment. Vă reamintim că Liviu Dragnea își execută pedeapsa la penitenciarul Rahova. Totuși, din momentul în care a ieșit pozitiv la testul de coronavirus, el a fost trasnferat pe o secție a Spitalului Penitenciar Jilava, unde sunt tratați toți deținuții diagnosticați cu COVID-19.

Din primele informații apărute în presă, se pare că Liviu Dragnea nu are simptome specifice infecției cu noul coronavirus și se simte foarte bine. Totuși, el este sub supraveghere medicală ca orice alt deținut care este depistat pozitiv la testul Covid.

„Două persoane custodiate de Penitenciarul București-Rahova au fost confirmate pozitiv SARS-CoV-2 și s-a dispus transferarea acestora la Penitenciarul-Spital București-Jilava”, precizează Administrației Naționale a Penitenciarilor (ANP).

Surse oficiale au confirmat pentru Mediafax c una dintre cele două persoane diagnosticate cu noul virus este fostul lider PSD Liviu Dragnea.

Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman, în 27 mai 2019.

Nu este prima oară când Dragnea ar eprobleme de sănătate după gratii. Iubita lui, Irina Tănase, a făcut mai multe declarațiid espre starea sa de sănătate cu câteva luni în urmă, când liderului PSD i s-au făcut analize amănunțite chiar în închisoare.

“I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase, logodnica politicianului, la vremea respectivă.

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top