Connect with us
Liviu Dragnea, despre mitingul PSD: „Se încearcă să se infiltreze tot felul de indivizi la mitingul din 9 iunie”

Știri

Liviu Dragnea, despre mitingul PSD: „Se încearcă să se infiltreze tot felul de indivizi la mitingul din 9 iunie”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, că la mitingul organizat de partidul pe care îl conduce se încearcă infiltrarea unor persoane „care vor susţine că au fost ameninţaţi, plătiţi, forţaţi”.

„Ce vreau să transmit tuturor celor care se agită şi care văd că sunt foarte nervoşi: nu ne speriaţi şi nu renunţăm la miting. Ba, dimpotrivă, continuaţi aşa pentru că o să vină şi mai mulţi şi o să vină şi mai implicaţi şi mai motivaţi.

Deja am aflat că se încearcă să se infiltreze tot felul de indivizi în timpul mitingului, care să fie bineînţeles luaţi de către televiziunile clasice să spună că au fost plătiţi, forţaţi, ameninţaţi. De asemenea, am înţeles că sunt incitaţi tot felul de indivizi ca să posteze că au fost ameninţaţi de PSD să vină la miting”, a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

El a susţinut că nimeni nu este forţat să vină la miting şi i-a invitat să participe pe toţi cei care au suferit abuzuri.

Citește și: Miting PSD pentru respectarea democrației: „Va fi un miting împotriva abuzurilor”

Nimeni nu este forţat să vină la miting, dar, în acelaşi timp, toţi cei care au tăcut până acum şi care au suferit destul şi n-au avut nicio reacţie când s-au tăiat pensiile, când au fost ascultate telefoanele într-una, când au văzut abuzuri peste abuzuri au posibilitatea să vină sâmbătă seara la miting şi să se exprime liber.

(…) Noi vrem să facem un miting sigur, dar, în acelaşi timp, îi aşteptăm pe toţi cei care vor să se exprime. Nu este un miting exclusiv PSD„, a spus liderul social-democraţilor.

Citește și: Nicolae Bănicioiu, despre mitingul PSD: „Un demers lipsit de sens, o alegere nefericită”

Liviu Dragnea a dezvăluit cine incită la ură

Întrebat cine incită la ură, Dragnea a răspuns: „Este un site care a fost creat acum. Statul paralel”.

El a menţionat că „tot ce ţine de organizarea mitingului nu se face doar în interiorul PSD”.

Liviu Dragnea nu consideră ca fiind anormal ca parcările de la Palatul Parlamentului să fie folosite de colegi de-ai parlamentarilor PSD, care eventual doresc să viziteze fosta Casă a Poporului:

„Care ar fi justificarea să nu poată să fie folosite? Nu este un miting de partid. Pe de altă parte, dacă parlamentari de la PSD vor să folosească acest prilej ca simpatizanţi, colegi de-ai dumnealor care vin în Bucureşti să poată să viziteze şi Parlamentul, de ce nu s-ar putea asta?”.

1 Comment

1 Comment

  1. Jean

    2018-06-08T16:01:30+03:00 at 16:01

    Dat tu BORFAS ordinar ce făceai când se demonstra împotriva OG 13 și nu numai ? Si mai ai și tupeu jegos de TELEORMAN sa spui așa ceva ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top