Știri

Update: Procesul lui Liviu Dragnea a fost amânat. Liderul PSD este acuzat de abuz în serviciu

Procesul lui Liviu Dragnea a fost amânat. Următorul termen a fost stabilit în data de 14 februarie. Liderul PSD este acuzat de abuz în serviciu. El ar fi angajat a două membre de partid la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman.

Update, ora 9:32: Declarații Liviu Dragnea, la ieșire de la ÎCCJ: „Ce grațiere să mă ajute pe mine? Nicio grațiere nu mă ajută. Știu că avem o Curte Constituțională care a adoptat o decizie, dacă trebuie să ieșim în stradă este și asta o opțiune.

Uitați-vă cu atenție ce este în dosarul meu. Eu nu cred că cele 15.000 de dosare de la DNA sunt despre mine.

Oricine studiază cu atenție dosarul și declarațiile se vede că sunt dictate. Noi vorbim despre o doamnă care a făcut o declarație mincinoasă. Asta este România, patria denunțurilor.

Deocamdată am văzut foarte mult scandal pe invenții. Să așteptăm să vedem ce face Guvernul.”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea acuzat de abuz în serviciu

Dosarul a fost trimis în instanță de DNA pe data de 15 iulie 2016. Timp de șase luni, procesul s-a desfășurat în cameră preliminară, perioadă în care Dragnea și fosta sa soție, Bombonica Prodana, au ridicat mai multe cereri și excepții, toate fiind respinse de către magistrați.

Pe 9 decembrie 2016, instanța a dispus începerea judecării pe fond a dosarului, după ce a stabilit că probele și actele de urmărire penală efectuate de procurorii DNA au fost administrate legal.

Citește și: Liviu Dragnea, trimis in judecata. E acuzat de instigare la fals si abuz in serviciu

Dragnea a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârșirea, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, a infracțiunilor de instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-01-31T09:37:34+02:00 9:37

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More