Connect with us
Dragnea în pericol, a fost mutat din celulă pentru a nu se îmbolnăvi

Știri

Liviu Dragnea își va executa condamnarea la închisoare la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare, astăzi, 27 mai, în dosarul penal, judecat de Înalta Curte, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Liviu Dragnea s-a predat singur la ora 16:20, liderul  PSD s-a dus spre secția de poliție pentru a îndeplini procedurile. Dragnea a ajuns la închisoare la ora 17:24. 

Liviu Dragnea își execută pedeapsa la închisoare la Rahova

Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare. Acesta a ajuns la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare. Acesta a ajuns la Penitenciarul Rahova

Fostul Lider PSD, își va executa pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare la penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat și Radu Mazăre.

Citește și: Irina Tănăse, prima reacție după condamnarea lui Dragnea la închisoare

Liviu Dragnea a ales să se predea singur, la ora 16:20, a părăsit locuința sa, printr-o mașină care era camuflată pentru ca fața lui fostul șef PSD să nu se vadă și s-a îndreptat spre o secție de poliție pentru a se preda.

Citește și: Gabriela Firea, prima reacție după condamnarea lui Dragnea la închisoare

În jurul orei 17:20 Liviu Dragnea a intrat pe poarta penitenciarului Rahova, într-o mașină a poliției. În fața închisorii oamenii s-au strâns cu sticle de șampanie.

Jurnaliștii Antena 3 au fost din nou agresati de oamenii simpli, un reporter al televiziunii a fos nevoit să își încheie mai devreme tranamisiune deoarece oamenii scandau cuvinte ce nu puteau fi difuzate pe post și agresau jurnalistul.

Liderii PSD s-au abținut de la declarații, iar cele care au fost făcute, au fost moderate. Mai putin declarația lui Cătălin Rădulescu, care și-a lăsat nervii să-i conducă cuvintele.

Dragnea coleg cu Radu Mazare la închisoare

Radu Mazăre este închis tot la penitenciarul Rahova, acesta a fost dus acolo în timpul săptămânii trecute după ce a fost extrădat din Madagascar.

Avocații lui Liviu Dragnea nu au specificat până acum dacă vor ataca decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție. Există câteva căi, dar sunt greu de abordat.

Viorica Dăncilă, noua sefă PSD, a declarat într-o conferință de presă că atât ea, cât și întregul partid este alături de fostul lider social democrat și de greutatea prin care famiia sa trece.

Se vehiculează deja în presă că este posibil ca pedeapsa să fie redusă pentru proaspată condamnatul la închisoare, dar tehnic vorbind momentan acestea sunt doar speculații.

FOTO: Cum arată penitenciarul Rahova

Penitenciarul Rahova este unul din cele mai mari penitenciare din România și cunoscut pentru vedetele care i-au trecut pragul. Pe lângă nou sositul Liviu Dragnea, în celulele penitenciarului au mai stat Cristi Borcea, Gigi Beacali și mai nou și Radu Mazare.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top