Connect with us
Liviu Dragnea primește o nouă lovitură. Ce legături ar fi avut cu Nicolae Ceaușescu

Știri

Liviu Dragnea primește o nouă lovitură. Ce legături ar fi avut cu Nicolae Ceaușescu

Liviu Dragnea, fostul președinte PSD, este în continuare arestat la penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat la închisoare la în dosarul angărilor fictive. Radu Banciu, realizatorul B1TV susțune că între Dragnea și Nicolae Ceausescu ar fi existat o legătură.

Într-un comentariu făcut aseară la B1 TV , Radu Banciu a vorbit despre umilința la care Liviu Dragnea a fost supus după ce a pierdut și Insula Belina, preferată de fostul lider PSD, care de 7 ani o avea închiriată de la Consiliul Județean Teleorman, prin compania sa Tel Drum.

Ludovic Orban a anunțat că acel contract de închichiere a fost reziliat, iar insula Belina a redevenit în proprietatea statului român.

Radu Banciu vorbește despre legăturile lui Dragnea și Ceaușescu

„Când zic răposatul mă pot gândi și la mai apoape de noi… la săracu Liviu Dragnea. E viu, dar la câte vești proaste a primit în ultima vreme și acum când l-am văzut la televizor, alea cu Belina… La nea Nicu (n.r. – Nicolae Ceauşescu) ne gândeam… fix așa arătau imaginile alea.

Adulatul Liviu Dragnea, care încerca să pună Justiția cu botul pe labe în patru puncte cardinale deodată… Ei bine avea și el un locșor, un cuibușor de nebunii acolo la el în județul…

Şi nea Nicu (n.r. – Nicolae Ceauşescu) avea în fiecare județ al României câte o vilă dintr-aia… Scormonind un pic prin Belina aia…

Să vedeți ce o să fie când când găsesc aștia în Amazon, niște căsuțe, niște șaleuri, niște viluțe lui Liviu Dragnea.

Aicea nu sunt foarte impresionat. În orice caz, să te duci să îi scotocești pe acolo… totul era ilegal… Dar ce s-a făcut în politica românescă legal în 30 de ani?

Noi nu suntem o emisiune dintr-asta de tipul investigație cu orice preț, nu e raionul nostru, nu stăpânim subiectul ăsta atât de bine, dar în fiecare zi am putea să vorbim numai despre afaceri, licitații, numai de escrocherii.

Suntem la curent cu ce trece şi ce se întâmplă în societatea noastră. Nu este zi să nu afli așa ceva: afaceri pe la nu ştiu primărie de sector, afaceri la nu știu ce consiliu județean, licitații neefectuate corect…

Nu există zi să nu se întâmple ceva de tipul asta. Ce ne puteam aștepta, ca în spațiul respectiv, la Liviu Dragnea, pe moșia lui să fi fost ceva corect?

Mai era vreun român naiv să creadă cum ni se spunea pe la nu știu ce post de televiziune că Liviu Dragnea a fost condamnat politic?

Păi cum să fie condamnat? Sportiv? Sau pe ce criterii îl puteai condamna? Dacă ești om politic sigur că te condamnă și politic, că numele tău de politican care tăia și spânzura în România era legat de evenimentele respective.

Ce putea Dragnea să facă legal acolo? Avea nevoie să facă ceva legal? Am citit mai devreme și am rămas trăznit: 9 oameni, n-am auzit de niciunul, politicieni, care erau alături de Dragnea…

Votam alături de el împotriva națiunii române, împotriva bunului simț, împotriva logicii, Europei, la vremea respectivă și care au fost pescuiți de PNL…

9 exemplare: niște nume unul mai ciudat decât altul, care au ajuns să facă politică în slujba cetățeanului, atunci o făceau în slujba lui Liviu Dragnea.

Așa este politica românească de 30 de ani: se învârt aceiași oameni… Ideea este ca ei să cadă întotdeauna în picioare, ei, rudele lor, din când în când mai există câte un refresh, dar numai în sfera lui de acțiune.

Nu ai cum să faci politică, dacă nu aparții unei găști de tipul asta, ciozvârte dintr-astea compromise”, a declarat Radu Banciu.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

3 Comments

3 Comments

 1. AVRAM IANCU

  2020-05-28T22:47:35+03:00 at 22:47

  DA,O FI REVENIT LA STATUL ROMAN DAR DOAR CA SA SE DEA CLIENTELEI PNL-CIUMA GALBENA !

 2. Nelutu

  2020-05-28T09:57:04+03:00 at 9:57

  Radu Banciu este un ciocoflender,un nimeni in drum si plin de praf!

  • aura vasile

   2020-05-30T13:34:01+03:00 at 13:34

   CE ANIMAL; DE OM DUPA CE CA ESTE VAI MAMA LUI DE SE SPERIE LUMEA DE FATAUL LUI SE MAI SI PROSTESTE MINCAND CE NU TREBUIE,,,OMULE ESTI IN TOATE MINTILE?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top