Categorii Locale

Bărbat din Bârlad, tentativă de sinucidere transmisă LIVE pe Facebook. A fost salvat din ștreang

Un bărbat de 31 de ani din Bârlad a fost salvat în ultima clipă de poliție, care l-a dat jos din ștreang. Din primele informații, acesta a vrut să-și pună capăt zilelor din cauză că a fost părăsit de iubită. Un prieten de la 300 km distanță a anunțat autoritățile, după ce bărbatul ar fi făcut un live pe Facebook și i-ar fi spus acestuia ce are de gând.

Bărbat din Bârlad, tentativă de sinucidere transmisă LIVE pe Facebook. A fost salvat din ștreang

Un bărbat de 31 de ani din Bârlad a fost salvat de la moarte de către un prieten aflat în București, la aproximativ 300 de kilometri distanță. Acesta a sunat la 112 atunci când tânărul i-a mărturisit, pe Facebook, că are de gând să se spânzure.

Se pare că bârlădeanul se confesa în seara zilei de 16 august prietenului său din Capitală, explicându-i care este planul său. Astfel, el i-a zis bucureșteanului că vrea să se omoare din cauza faptului că l-a părăsit iubita. Prietenul a încercat să-l convingă să renunțe la intențiile sinucigașe, dar bârlădeanul a început să transmită live pe Facebook cum începe pregătirile pentru a se spânzura.

Speriat, bucureșteanul a sunat la 112, iar polițiștii din Bârlad s-au deplasat de uregnță, alături de un echipaj de ambulanță, la adresa indicată, unde l-au găsit pe tânăr spânzurat de o grindă din podul casei. Când au intrat în casa acestuia, ceilalți membri ai familiei stăteau liniștiți, fără a ști ce urma să se întâmple. În ultima clipă, bărbatul de 31 de ani a fost salvat din ștreang, iar în prezent este internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Vaslui, după ce i s-au efectuat manevre de resuscitare.

„Am fost solicitat la un caz aparte la Bârlad, duminică seara, în jurul orelor 22.00. Victima, un bărbat de 31 de ani, care avusese o tentativă de sinucidere prin spânzurare, a fost dată jos din ștreang de asistentul nostru de pe ambulanța sosită prima la fața locului. Bărbatul a fost intubat și stabilizat, fiind transportat în comă profundă la Spitalul Județean Vaslui, unde a fost predat la UPU.”, a precizat medicul urgentist Daniel Ungureanu pentru sursa citată.

 

Share
Scris de
Andreea Oprea
Stiri Despre facebooklivesinucidere

Acest site foloseste cookies.

Read More