Connect with us
EXCLUSIV! Un bărbat a cazut secerat la pământ după ce un tânăr i-ar fi tras un pumn în figură

Locale

EXCLUSIV! Un bărbat a cazut secerat la pământ după ce un tânăr i-ar fi tras un pumn în figură

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a căzut secerat la pământ dupa ce ar fi fost agresat de un tânăr de maxim 30 de ani. Apelul la 112 l-a făcut un martor, care a declarat că bărbatul de pe strada Dristorului colț cu Baba Novac(sector 3, București), a fost lovit. Un echipa de prim ajutor pe motocicletă a sosit la fața locului la câteva minute după apelul la 112, de asemenea s-a deplasat și un echipaj de poliție.

Bărbatul ar fi cerut ajutor

Martorii au declarat pentru reporterul HUFF.ro prezent pe strada Dristorului, stație STB colț cu Baba Novac că bărbatul de 40 de ani ar fi cerut o tigară unui tânăr și acesta i-ar fi tras un pumn înfigură.

Contactat de HUFF.ro, purtătorul de cuvant ISU domnul Daniel Vasile, a declarat că apelul la 112 a fost făcut de un martor care susținea că bărbatul care a căzut secerat la pământ ar fi fost lovit de un tânăr.

Purtătătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, a declarat în EXCLUSIVITATE pentru HUFF.ro că în urma cercetărilor făcute la fața locului, nu este vorba de nici o agresiune și că bărbatul a căzut din picioare fiind vorba de un caz medical. Acesta ar fi consumat bături alcoolice și cel mai probabil acesta a fost motivul pentru care a cazut pe stradă.

Poliția Capitalei, infirmă așadar agresiunea bărbatului și ne-a transmis că polițiștii aflați la fața locului au discutat cu mai mulți martori, care au infirmat majoritar că bărbatul a fost lovit.

Starea bărbatului

Daniel Vasile, purtătorului de cuvânt ISU, ne-a declarat că bărbatul a cerut să fie transportat la spital. La fața locului au intervenit un echipaj de prim ajutor pe motocicletă și ulterior o salvare de de tip B, care a transportat bărbatul la spitalul Sfântul Pantelimon.

Starea bărbatului este stabilă în prezent, iar reprezentații spitalului ne-au declarat că se confimă ipoteza că acesta era sub influența băuturilor alcoolice și că din primele investigații cauza căderii ar fi fost alcoolul.

VIDEO: Bărbat căzut la pământ pe strada Dristorului colț cu Baba Novac

FOTO și VIDEO: Adrian Vrauko, reporter HUFF.ro

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top