Connect with us
Copilul de 7 ani din Arat, de negăsit după o lună. Căutările au fost oprite

Locale

Copilul de 7 ani din Arad, de negăsit după o lună. Căutările au fost oprite

În urmă cu fix o lună, un copil de doar 7 ani din Arad a dispărut de acasă. De atunci, poliția, localnicii și familia s-au mobilizat și au început să-l caute pe băiat. Căutările au fost în zadar, pentru că cel mic nu este de găsit și nu au apărut până acum dovezi în acest sens sau martori care să știe ceva despre el. Astfel, forțele de ordine au încetat căutările.

Copilul dispărut, de negăsit

Căutarea copilului de 7 ani din localitatea arădeană Vânători, a cărui dispariţie a fost sesizată pe 9 ianuarie, a fost oprită de forţele de ordine. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Adina Aconstantinesei, a declarat că nu este nicio urmă de cel mic, deși autoritățile s-au implicat foarte mult în căutarea celui mic.

Astfel, căutările acestuia au fost întrerupte. Între timp, continuă investigațiile și căutările vor fi reluate când apar anumite semne sau dovezi importante, care pot trimite oamenii legii la copil.

„Investigaţiile vor continua şi, în măsura în care vor exista informaţii noi, căutările în teren vor fi reluate”, a precizat reprezentanta IPJ.

Sebastian Corbei, în vârstă de 7 ani, a fost văzut ultima dată pe 9 ianuarie, în jurul orei 16:30, la o stână de lângă localitatea Vânători. În acea dimineață, el a mers la joacă, după care, alături de alți copii, au mers la stână însoţiţi de un localnic bătrân.

Mama băiatului a constatat că cel mic nu s-a mai întors și, la ora 19.00, a sesizat poliția de dispariția lui. De atunci, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), Institutului Naţional de Criminalistică Bucureşti, alături de specialiștii dintr-un laborator criminalistic mobil, poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, pădurari şi voluntari, l-au căutat neîncetat, însă nici urmă de copil.  Au fost folosite numeroase echipamente, dar şi drone, un elicopter, câini de urmă, sonare şi maşini de teren.

Familia copilului dispărută a fost dusă la detectorul de minciuni

Familia lui Sebastian a fost testată cu detectorul de minciuni. În urma testării, s-a stabilit faptul că aceștia au spus doar adevărul.

Familia dă vina pe ciobanul care l-a dus pe micuț la stână. Sebastian ar fi dispărut după ce a plecat de acolo, în plină zi. Părinții exclud faptul că s-a rătăcit, pentru că el cunoștea perfect acea zonă.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Copilul de 7 ani din Arad, de negăsit după o lună. Căutările au fost oprite - RomaniaTaraMea.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top