Connect with us
Cumplit! Incendiu în timpul priveghiului. A ars sicriul și persoana decedată

Locale

Cumplit! Incendiu în timpul priveghiului. A ars sicriul și persoana decedată

Dramă pentru o familie din Brăila, a cărei rudă a murit, iar mai apoi a fost arsă într-un incendiu produs în biserică unde era depus trupul neînsuflețit. Incendiul a izbucnit duminică seară, într-o biserică din Cimitirul „Sfântul Constantin” din municipiul Brăila.

A ars sicriul unei persoane decedate

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU, Ștefan Stoian, a ars până și sicriul în care era depusă o persoană decedată.
Incendiul a fost anunţat prin apel la 112, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, pompierii reuşind localizarea şi lichidarea focului.

Din cercetările pompierilor a reușit că, cel mai probabil, cauza cea mai probabilă a producerii incendiului a fost o lumânare aprinsă și lăsată nesupravegheată. Incendiul s-a produs în timpul priveghiului, când lumânarea a căzut peste sicriu.

Focul s-a propagat imediat, a ars sicriul decedatului, membrele inferioare ale acestuia, masa, dar și o parte din covor.

„În incendiul de la biserica din cimitir au ars sicriul decedatului, partea membrelor inferioare ale defunctului, masa şi covorul parţial. Cauza probabilă este o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată”, a declarat reprezentantul ISU.

Incendiu major într-un tren

Un incendiu a izbucnit, duminică dupăamiazala un tren aflat într-o gară din județul Olt, în care se aflau aproximativ 40 de călători care au coborât pe peron când au văzut ce se întâmplă. Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui incident și se pare că problema ar fi fost de la motorul trenului.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, pompierii au fost anunțațiduminică după-amaiza, despre producerea unui incendiu la un tren staționat în Gara Vlăduleni. La locul faptei au intervenit pentru stingere două autospeciale de stingere de la Garda Osica de Sus și Detașamentul Caracal și un echipaj SMURD.

Incendiul a fost localizat de pompieri, manifestându-se la materiale combustibile de la compartimentul motor.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top