Connect with us
Despăgubire de 1 milion de Euro pentru familia preotului Petru Gavril. Ce moarte cumplită

Locale

Despăgubire de 1 milion de Euro pentru familia preotului Petru Gavril. Ce moarte cumplită

Despăgubire de 1 milion de euro pentru familia preotului Petru Gavril care a fost implicat într-un cumplit accident rutier în urmă cu patru ani. Cinci oameni au murit într-un eveniment rutier petrecut în 2017, la Cornu Luncii din județul Suceava. Preotul, soția lui și copiii se aflau în mașină împreună cu sora și cumnatul preotului. Era o mașină cu șapte locuri. Ce avea să se întâmple este îngrozitor.

Despăgubire în cazul Preotului Gavril

La patru ani de la producerea cumplitului accident rutier în care și-au pierdut viața cinci oameni, între care doi copii, instanța a hotărât ca familia preotului să primească despăgubiri de 1 milion de euro.

Aceasta este decizia Curții de Apel București. Ea nu este definitivă, iar societatea de asigurări care ar trebui să plătească a făcut recurs. Urmează ca Înalta Curte de Casație și Justiție să ia decizia finală.

Nouă persoane au fost implicate în cumplitul accident rutier. Familia preotului Gavril mergea dinspre Suceava spre Iași, la Moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, în zi de mare sărbătoare, pe 14 octombrie. La un moment dat, mașina în care se aflau aceștia a fost spulberată de un alt autoturism la volanul căruia se afla un bărbat.

Impactul a fost teribil și s-a soldat cu patru morți și cinci răniți. Preotul, sora lui, cumnatul și celălalt șofer au murit pe loc. Una dintre fiicele preotului s-a stins din viață în drum spre spital, iar ceilalți pasageri au fost răniți, dar au supraviețuit.

Alcoolemie de peste 2 la mie

Șoferul care a provocat cumplitul accident de la Cornu Luncii din județul Suceava a murit pe loc. Investigațiile ulterioare au arătat că avea o alcoolemie de peste 2 la mie. El a intrat frontal în mașina preotului, cu 130 km/h.

Trei familii au fost distruse în urma acestui eveniment îngrozitor. Au trecut patru ani de atunci, dar niciunul dintre cei implicați, care au supraviețuit, nu a uitat și nu va putea uita ziua fatidică de 14 octombrie 2017.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top