Connect with us
În șase decese la Spitalul din Suceava, din cauza coronavirus. Numărul total în România ajunge la 78

Locale

În șase decese la Spitalul din Suceava, din cauza coronavirus. Numărul total în România ajunge la 78

Încă șase decese s-au produs din cauza coronavirusului la Spitalul din Suceava, potrivit anunțului de marți al Grupului de Comunicare Strategică (GCS). În total sunt 78 de morți de COVID-19 în România.

GCS anunță că patru dintre decese au fost la pacienți internați în Secția medicală, iar două în Gastroenterologie, din Spitalul Județean Suceava.

Unui bărbat de 62 ani, din județul Suceava, i s-au recoltat probe în 25 martie și a fost confirmat în 31 martie, însă bărbatul a murit în 25 martie.

Unei femei de 69 ani, din județul Suceava, i s-au recoltat probe în 25 martie și a fost confirmată în 31 martie. Femeia a murit în 27 martie.

Un alt bărbat de 68 de ani a murit în 28 martie. Lui i s-au recoltat probe în 25 martie și a fost confirmat virusul în 31 martie.

Decesul al 76-lea s-a produs în cazul unui bărbat de 57 de ani, pentru care s-au recoltat probe în 26 martie, la Spitalul din Suceava. Acesta a fost confirmat în 28 martie și a muirt în 30 martie.

Aceste decese s-au înregistrat în Secția Medicală a Spitalului Județean de Urgență Suceava
O femeie de 82 de ani, din județul Suceava, a murit în 30 martie. Pentru ea s-au recoltat probe în 26 martie și a fost confirmată în 28 martie.

Încă o femeie de 64 de ani, din județul Suceava, a murit în 26 martie. Ei i s-au recoltat probe în 26 martie și a fost confirmată în 31 martie.

Ultimele două decese s-au înregistrat în Secția Gastroenterologiedin Suceava.

În acest moment, GCS nu deține date despre patologia asociată pentru aceste persoane.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top