Categorii Locale

În șase decese la Spitalul din Suceava, din cauza coronavirus. Numărul total în România ajunge la 78

Încă șase decese s-au produs din cauza coronavirusului la Spitalul din Suceava, potrivit anunțului de marți al Grupului de Comunicare Strategică (GCS). În total sunt 78 de morți de COVID-19 în România.

GCS anunță că patru dintre decese au fost la pacienți internați în Secția medicală, iar două în Gastroenterologie, din Spitalul Județean Suceava.

Unui bărbat de 62 ani, din județul Suceava, i s-au recoltat probe în 25 martie și a fost confirmat în 31 martie, însă bărbatul a murit în 25 martie.

Unei femei de 69 ani, din județul Suceava, i s-au recoltat probe în 25 martie și a fost confirmată în 31 martie. Femeia a murit în 27 martie.

Un alt bărbat de 68 de ani a murit în 28 martie. Lui i s-au recoltat probe în 25 martie și a fost confirmat virusul în 31 martie.

Decesul al 76-lea s-a produs în cazul unui bărbat de 57 de ani, pentru care s-au recoltat probe în 26 martie, la Spitalul din Suceava. Acesta a fost confirmat în 28 martie și a muirt în 30 martie.

Aceste decese s-au înregistrat în Secția Medicală a Spitalului Județean de Urgență Suceava
O femeie de 82 de ani, din județul Suceava, a murit în 30 martie. Pentru ea s-au recoltat probe în 26 martie și a fost confirmată în 28 martie.

Încă o femeie de 64 de ani, din județul Suceava, a murit în 26 martie. Ei i s-au recoltat probe în 26 martie și a fost confirmată în 31 martie.

Ultimele două decese s-au înregistrat în Secția Gastroenterologiedin Suceava.

În acest moment, GCS nu deține date despre patologia asociată pentru aceste persoane.

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More