Categorii Locale

Pericol de explozie pe centura Ploieștiului. S-a răsturnat o cisternă de kerosen

O cisternă încărcată cu 32 de tone de kerosen s-a răsturnat pe DN 1A – Centura de Est a Ploieştiului, după ce aceasta a fost implicată într-un accident rutier cu un autoturism. Accidentul s-a petrecut între localităţile Berceni şi Corlăteşti, iar locuitorii din zonă au fost avertizați că există pericol de explozie printr-un mesaj de tip RO-ALERT.

S-au răsturnat 32 de tone de kerosen

Conform primelor informații din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, capul tractor al cisternei este răsturnat peste o maşină. Din primele date, în autoturism se află o persoană decedată. Aceasta este încarcerată. De altfel, și șoferul cisternei a fost rănit.

Traficul este blocat, iar oamenii au fost avertizați să elibereze căile rutiere pentru a facilita accesul echipajelor de intervenţie. A fost trimis un mesaj de avertizare de tip RO-ALERT. S-au prezentat la fața locului  două echipaje de stingere, unul de descarcerare şi unul de prim ajutor. Se pare că cisterna prezintă fisuri, iar pompierii au acționat cu cu spumă pentru a evita aprinderea produsului, la acest moment nefiind luată în calcul ipoteza transvazării acestuia.

 

 

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Acest articol a fost actualizat la: 2020-09-28T17:48:25+03:00 17:48

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More