Connect with us
Pericol de explozie pe centura Ploieștiului. S-a răsturnat o cisternă de kerosen

Locale

Pericol de explozie pe centura Ploieștiului. S-a răsturnat o cisternă de kerosen

O cisternă încărcată cu 32 de tone de kerosen s-a răsturnat pe DN 1A – Centura de Est a Ploieştiului, după ce aceasta a fost implicată într-un accident rutier cu un autoturism. Accidentul s-a petrecut între localităţile Berceni şi Corlăteşti, iar locuitorii din zonă au fost avertizați că există pericol de explozie printr-un mesaj de tip RO-ALERT.

S-au răsturnat 32 de tone de kerosen

Conform primelor informații din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, capul tractor al cisternei este răsturnat peste o maşină. Din primele date, în autoturism se află o persoană decedată. Aceasta este încarcerată. De altfel, și șoferul cisternei a fost rănit.

Traficul este blocat, iar oamenii au fost avertizați să elibereze căile rutiere pentru a facilita accesul echipajelor de intervenţie. A fost trimis un mesaj de avertizare de tip RO-ALERT. S-au prezentat la fața locului  două echipaje de stingere, unul de descarcerare şi unul de prim ajutor. Se pare că cisterna prezintă fisuri, iar pompierii au acționat cu cu spumă pentru a evita aprinderea produsului, la acest moment nefiind luată în calcul ipoteza transvazării acestuia.

 

 

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top