Connect with us
Șoferița care accidentat mortal două fetițe a fost eliberată

Locale

Șoferița care accidentat mortal două fetițe a fost eliberată

A fost eliberată șoferița care a provocat accidentul soldat cu moarte a două fetițe. Ea a petrecut 24 de ore după gratii, fiind acuzată de ucidere din culpă, iar acum a fost lăsată să plece acasă. În fața oamenilor legii, ea a spus că a fost pentru prima dată când s-a urcat la volanul unei mașini care are cutie automată. În accidentul pe care l-a provocat au murit două fetițe.

A fost eliberată șoferița care a accidentat mortal două fetițe

După 24 de ore în arest, oamenii legii au eliberat-o pe șoferița care a accidentat mortal două fetițe. Femeia în vârstă de 56 de ani este cercetată pentru ucidere din culpă. În fața anchetatorilor, ea a spus că a pierdut controlul volanului și a încurcat pedalele. În plus, ea a precizat că a fost prima dată când s-a urcat la volanul unei mașini care are cutie automată.

Citește și: Dialogul dintre agresorul din Onești și Poliție

Teribilul accident a avut loc în cartierul bucureștean Andronache. Două fetițe aflate pe trotuar au murit strivite sub mașină, sub ochii neputincioși ai vecinilor. Potrivit surselor G4Media, în urma testării la INML s-a stabilit că șoferița avea o alcoolemie de 0,7 ml alcool pur în aerul expirat.

„Colegii au vizionat și imagini de pe camerele video. Într-adevăr, venea destul de tare autovehiculul. Conducătorul auto, să spunem, dar asta se va stabili ulterior, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum. Era într-o intersecție în care ar fi trebuit să efectueze viraj la dreapta sau la stânga, dar a pierdut controlul asupra direcției de mers. Toate lucrurile acestea vor fi stabilite după ce vor fi administrate toate probele”, a declarat reprezentantul Brigăzii Rutiere.

Primele informații arată că șoferița conducea pentru prima dată o mașină care are cutia automată și că a încurcat pedala de frână cu cea de accelerație. Femeia a fost audiată la sediul Brigăzii Rutiere și i-au fost prelevate probe biologice. Ea ar fi declarat că a pierdut controlul volanului într-o criză de strănuturi.

„În momentul în care m-am apropiat de capătul străzii unde trebuia să fac dreapta, am avut un acces de strănut şi am strănutat de 3-4 ori la rând, am vrut să frânez dar am apăsat pedala greşită, m-am blocat, nu am ştiut ce să fac”, ar fi scris femeia în declarația consultată de un reporter Antena3.

Familiile victimelor dar și vecinii din zonă sunt încă în stare de șoc. În urma impactului devastator, cele două fetițe au fost transportate la Spitalul Floreasca, respectiv la Grigore Alexandrescu. Din păcate, ambele au decedat la scurt timp după.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top