Connect with us
Arad. Tavan Atrium Mall s-a prabusit

Locale

Tavanul Atrium Mall Arad a căzut, un etaj întreg este afectat VIDEO

Tavanul Atrium Mall din Arad s-a prăbușit azi noapte din cauza depunerilor de zăpadă spun surse din interiorul companiei care administreaza centrul comercial. Doar norocul a fost ca acesta să se prăbușească în afara programului de lucru, altfel s-ar fi produs o tragedie în vestul țării.

A căzut tavanul Atrium Mall Arad

În noaptea de 11 ianuarie 2021 tavanului centrului comercial Atrium Mall Arad s-a prăbușit. Un întreg etaj este afectat de incident, iar pagubele materiale sunt majore. Din fericire acoperișul s-a prăbușit în afara programului de lucru, astfel nu s-au înregistrat victime.

Reprezentații Atrium Mall nu doresc să comenteze informația, menționând că vor reveni cu un comunicat de presă după anchetă.

Sursele HUFF.ro au declarat că desprinderea tavanului a avut loc după un episod de precipitații sub formă de ninsoare în Arad.

Video. Incident la Atrium mall Arad. A cazut tavanul

Reprezentații ISU Arad au declarat pentru HUFF.ro că au fost informați de incident, dar că nu se află nici o persoană afectată de situație. Operatorul comercial va fi însă verificat după reparații.

Nu este un caz singular, cad tavane la mall

Mall-urile au cunoscut o expansiune mare în ultimii ani, iar căderea tavanului la mall-ului din Arad nu este un caz similar. În 2018 un mall din Constanța a fost evacuat, după ce a căzut tavanul într-un magazin și atunci vremea nu a fost „de vină”.

Siguranța contrucțiilor este în general garantată de firmele care se ocupă de construcția centrelor comerciale, dar Inspectoratul de Stat în  Construcții spune că doar poate verifica daca planul a fost respectat. Nu are aptitudini pentru a certifica că tot ce a declarat o societate este conform descrierii de pe hârtie.

Chiar dacă mall-urile sunt vizitate într-un număr mare de cetățeni, acestea nu sunt îndeaproape supravegheate la construcție. Prin urmare singurul responsabil în acest caz este operatorul centrului comercial.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top