Connect with us
Un deputat din Iași cere prefectului din Suceava să închidă județul

Locale

Un deputat din Iași cere prefectului din Suceava să închidă județul

Marius Bodea, fost liberal, acum deputat independent, face un apel către prefectul Sucevei să închidă județul pentru a limita răspândirea virusului în celelalte județe ale Moldovei. Bodea cere și testarea tuturor cadrelor medicale din Suceava.

Deputatul ieșean Marius Bodea, fost liberal, acum independent, cere, sâmbătă, într-un comunicat de presă, închiderea județului Suceava.

„Închiderea județului este o măsură de protecție în primul rând a Sucevei, pentru că ar stopa intrarea în județ a altor infectați și ar crește eficiența folosirii resurselor concentrate acolo. Județul Suceava trebuie ajutat ACUM de toată România! Soluția nu este «închidem și abandonăm»!”, susține Marius Bodea.

Acesta precizează că Suceava a fost ajutată deja de către medicii SMURD Iași și că „ar trebui trimise forțe medicale din țară pentru a aplica măsuri de control a focarului”.

Bodea cere și testarea tuturor cadrelor medicale din Suceava.

„Acțiunea de a închide județul Suceava are și rolul de a limita răspândirea virusului în celelalte județele ale Moldovei. Guvernul trebuie să trimită ACUM echipamentele necesare pentru ca toate cadrele medicale din Suceava să fie testate de Covid-19!”, se mai arată în comunicatul transmis de deputatul ieșean.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

1 Comment

1 Comment

  1. alupigus

    2020-03-28T13:12:06+02:00 at 13:12

    da poola nu o sooge ?!…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top