Connect with us

Știri

Lovitură grea pentru Dinamo! A mai pierdut o legendă

Lovitură grea pentru Dinamo! A mai pierdut o legendă

În ultima perioadă au plecat dintre noi o mulțime de persoane importante, care au lăsat în urmă numai lacrimi și durere, dar și amintiri plăcute și o mulțime de reușite notabile. Aflăm acum că o mare legendă a echipei Dinamo ne-a părăsit, după o viață întreagă în care a iubit fotbalul mai mult decât orice pe lume.

A murit Mircea Stoenescu

A murit Mircea Stoenescu, una dintre emblemele clubului sportiv Dinamo. Fost fotbalist, arbitru, oficial LPF şi conducător al lui Dinamo a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă și se pare că acestea s-au agravat. Legendarul om de fotbal a fost internat după ce a suferit un atac cerebral şi a murit după un infarct.

Aflăm că marea legendă Dinamo a fost internat de urgenţă în spital marţi seara, după ce a suferit un atac de cord. Din păcate, corpul lui nu a mai rezistat şi  nu a răspuns tratamentului la care l-au supus medicii. Astfel, fostul jucător al celor de la Dinamo s-a stins după un infarct suferit în spital.

Anunţul decesului a fost făcut de ofiţerul de presă al lui Dinamo, Ionel Culina, printr-o postare pe Facebook.

Nu s-a putut dezlipi de Dinamo

În ultimii ani din viaţă, Mircea Stoenescu şi soţia sau au trăit într-un cămin de recuperare și de vârstnici de lângă Săftica. Erau bine îngrijiți și primeau des vizite de la cei dragi, aceasta fiind singura lor alinare la bătrânețe. Tot acolo se afla și baza de pregătire a „câinilor roșii”, lucru ce îl încânta enorm pe fostul fotbalist.

Dintotdeauna, Mircea s-a recomandat ca fiind “cel mai vechi dinamovist în viaţă”. Mărturisea că îl deprimă situația dificilă prin care trec cei de la Dinamo și spunea că și-ar fi dorit ca aceștia să aibă parte de mai multe reușite. A fost alături echipei sale de suflet în ultimii ani și a susținut-o cum a știut mai bine.

Mircea Stoenescu a jucat pe postul de fundaş central şi a evoluat la Dinamo în 1961, respectiv în perioada 1965-1972, având trei titluri de campion şi o Cupă a României alături de echipa “câinilor roşii”. S-a retras în 1975 și s-a ocupat de arbitraj.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top