Connect with us
Lovitură pentru români, cardurile de sănătate nu funcționează, în plină epidemie

Știri

Lovitură pentru români, cardurile de sănătate nu funcționează, în plină epidemie

O nouă lovitură pentru români astazi, marti, 10 martie 2020, CNAS a anunțat că sistemul de cardul de sănătate nu mai funcționează. Doctorii sunt disperați deoarece nu mai pot procesa tratamentele clienților și nu pot prescrie nici măcar rețete.

Momentul nu poate fi unul mai prost în plină epidemie și cu spitalele pline, astfel românii sunt nevoiți să aștepte și mai mult la cabinetele medicale și în spitale.

Vă reamintim că de câțiva ani cardul de sănătate a fost introdus ca obligatoriu la vizitele medicale la stat, dar și la cabinetele private care lucrează cu casa de asigurări.

„Dr. Sandra Alexiu, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti – Ilfov, a declarat că situaţia este destul de gravă, având în vedere cazurile de îmbolnăvire care au fost depistate până acum pe teritoriul României, dar şi faptul că acest nou virus se suprapune şi cu cazurile de gripă sezonieră, care sunt în număr mult mai mare în acest an, comparativ cu anul trecut”, potrivit Realitatea Plus

De când s-au lansat cardurile de sănătate au dat mari bătăi de cap medicilor, deși extrem de utile deoarece conțin istoricul medical, sistemul informatic nu este pregătit să proceseze un număr mare de solicitări.
Cardul de sănătate este obligatoriu pentru toți cetățenii români, dacă nu l-ați primit trebuie să vă adresați Casei de Asigurari de Sănătate din județul de proveniență!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top