Connect with us
Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier. Cum se simte acum Ministrul Transporturilor

Știri

Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier. Cum se simte acum Ministrul Transporturilor

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, a fost implicat într-un accident rutier pe drumul național care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Dumbrăvești. Acesta a fost rănit ușor în urma accidentului și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta se afla în mașina sa oficială, alături de șoferul său care a și provocat accidentul.

Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier. Cum se simte acum Ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost rănit ușor duminică, 30 august, în urma unui accident rutier produs între Vâlcea și Pitești. Acesta se afla pe bancheta din spate a mașinii, alături de șoferul său personal. Acesta ar fi încercat să facă o depășire neregulamentară. Mașina venea dinspre Vâlcea spre Pitești și a lovit în depășire o altă mașină care venea din sens contrar și în care se aflau cetățeni polonezi.

Băbatul aflat la volanul autoturismului are mâna ruptă. Și celălalt șofer a fost, de asemenea, rănit. În urma accidentului, șoferul lui Lucian Bode a rămas fără dreptul de a conduce. Starea de sănătate a Ministrului Transporturilot este una stabilă. Acesta a suferit o fractură de piramidă nazală, însă nu a mers la spital și nu a beneficiat de îngrijire medicală.

Se pare că, aproape de locul în care a avut loc accidentul lui Lucian Bode, un alt fost ministru, Daniel Chițoiu, a produs un accident rutier mortal. Evenimentul nefericit s-a desfășurat în urmă cu aproximativ un an, pe raza localității Zamfirești din județul Argeș, în urma căruia o femeie de 73 de ani și un bărbat de 82 de ani au murit în urma impactului, iar o rudă a lor a fost grav rănită. Autovehiculul condus de Daniel Chițoiu a intrat în coliziune frontală cu o altă mașină care venea din sens opus.

La dosar, anchetatorii au o expertiză tehnică, în urma căreia s-a ajuns la concluzia că fostul ministru de Finanțe a fost cel care a intrat pe contrasens și a provocat accidentul și una medicală, potrivit căreia supravițuitoarea impactului a avut răni care i-au pus viața în pericol.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top