Vloggerul Selly, criticat dur de Mădălin Voicu, după ce și-a înscenat accidentul rutier

24.08.2020
Vloggerul Selly, criticat dur de Mădălin Voicu, după ce și-a înscenat accidentul rutier

Vloggerul Selly a fost dur criticat de către Mădălin Voicu, care l-a taxat pentru că și-a înscenat un accident rutier. Voicu a avut o reacție vehementă la adresa lui Andrei Șelaru, cunoscut după numele de Selly. Recent, tânărul și-a înscenat un accident de mașină, care a fost preluat de ziare și televiziuni.

Vloggerul Selly, criticat dur de Mădălin Voicu, după ce și-a înscenat accidentul rutier

Fostul senator este de părere că vloggerul Selly trebuie să își asume consecințele faptelor sale. Acesta din urmă și-a înscenat un accident rutier pentru a da o lecție celor din mass media. El a vrut să demonstreze că informația despre accidentul lui va fi preluată, fără ca cineva să-l sune pentru a confirma evenimentul.

Selly a fabricat un material video cu presupusul accident rutier. La scurt timp, unele posturi TV, precum și unele site-uri de știri, au difuzat filmulețul. Unii au aplaudat lecția oferită de Selly presei din România, în timp ce alții, ca Mădălin Voicu, l-au criticat.

Politicianul a mărturisit într-un interviu acordat pe canalul de Youtube al lui Cristi Brancu că renumitul vlogger se crede Șelimbăr. Mădălin Voicu este convins că Selly nu a dormit de oftică pentru că nu a fost contactat de jurnaliști în legătură cu accidentul, aceștia preferând să dea știrea fără a verifica veridicitatea ei.

„Îți dai seama ce jignire a fost pentru Selly, că nimeni n-a sunat să zică: băi, ești viu, ai pățit ceva? Așa, săracu’, nu doarme o săptămână de oftică pentru că nu l-a sunat nimeni să verifice chestiile astea”, a spus Mădălin Voicu.

Fostul Senator a mai precizat că Selly, și mulți ca el – denumiți vloggeri, nu fac altceva decât să profite de naivitatea publicului lipsit de educație și cultură. Afirmațiile au fost făcute în cadrul emisiunii jurnalistului Cristi Brancu, care apare pe Youtube.