Categorii Știri

Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier. Cum se simte acum Ministrul Transporturilor

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, a fost implicat într-un accident rutier pe drumul național care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Dumbrăvești. Acesta a fost rănit ușor în urma accidentului și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta se afla în mașina sa oficială, alături de șoferul său care a și provocat accidentul.

Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier. Cum se simte acum Ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost rănit ușor duminică, 30 august, în urma unui accident rutier produs între Vâlcea și Pitești. Acesta se afla pe bancheta din spate a mașinii, alături de șoferul său personal. Acesta ar fi încercat să facă o depășire neregulamentară. Mașina venea dinspre Vâlcea spre Pitești și a lovit în depășire o altă mașină care venea din sens contrar și în care se aflau cetățeni polonezi.

Băbatul aflat la volanul autoturismului are mâna ruptă. Și celălalt șofer a fost, de asemenea, rănit. În urma accidentului, șoferul lui Lucian Bode a rămas fără dreptul de a conduce. Starea de sănătate a Ministrului Transporturilot este una stabilă. Acesta a suferit o fractură de piramidă nazală, însă nu a mers la spital și nu a beneficiat de îngrijire medicală.

Se pare că, aproape de locul în care a avut loc accidentul lui Lucian Bode, un alt fost ministru, Daniel Chițoiu, a produs un accident rutier mortal. Evenimentul nefericit s-a desfășurat în urmă cu aproximativ un an, pe raza localității Zamfirești din județul Argeș, în urma căruia o femeie de 73 de ani și un bărbat de 82 de ani au murit în urma impactului, iar o rudă a lor a fost grav rănită. Autovehiculul condus de Daniel Chițoiu a intrat în coliziune frontală cu o altă mașină care venea din sens opus.

La dosar, anchetatorii au o expertiză tehnică, în urma căreia s-a ajuns la concluzia că fostul ministru de Finanțe a fost cel care a intrat pe contrasens și a provocat accidentul și una medicală, potrivit căreia supravițuitoarea impactului a avut răni care i-au pus viața în pericol.

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More