Connect with us

Știri

Lui Alexandru Arșinel i s-a făcut rău la slujba de înmormântare a Stelei. CARE E STAREA ACTORULUI

Lui Alexandru Arșinel i s-a făcut rău la slujba de înmormântare care se desfășoară acum la Cernica.

Plecarea dintre noi a partenerei lui de scenă timp de 40 de ani, Stela Popescu, l-a afectat vizibil pe marele actor.

Marelui actor i s-a făcut rău în biserică și a fost la un pas de leșin, scriu reporterii care se află la Mănăstirea Cernica. I-au pus un scaun ca să se așeze pentru a nu i se face rău.

Deși a spus că nu va participa la înmormântare, Arșinel a strâns din dinți și a mers să o conducă pe ultimul drum pe Stela.

CITESTE SI: Adio, Stela Popescu! Actrița a plecat astăzi pe utimul drum!

Stela Popescu: „Mama m-a ţinut rasă în cap până la 12 ani” Povești neștiute din viața celebrei actrițe care a murit

Alexandru Arşinel, dezvăluire de ultimă oră! Când a murit de fapt Stela Popescu

Scrisoarea lui Alexandru Arșinel către Stela Popescu: „Eu te plâng, poporul de plânge, Stela mea!”

Alexandru Arșinel, partenerul de scenă al Stelei Popescu, nu își revine din șoc. Moartea actriței l-a lăsat fară cuvinte. Cu lacrimi amare, Arșinel îi cere Stelei: „Să faci o nebunie, să ne vedem!”.

“Mi-e tare urât fără tine. Îmi lipseşti şi ne lipseşti la toţi foarte mult. Nu poţi să faci ceva să încerci o nebunie să ne vedem înapoi pe scenă? Să strigi “Hai mai repede!”.

O mai şicanam câteodată, prieteneşte. Nu se supăra niciodată. Se uita la mine”, a spus Alexandru Arşinel cu lacrimi în ochi”, în platoul “Agenţia VIP”.

Alexandru Arșinel și-a pierdut jumătatea de pe scenă. E greu să vorbești separat despre ei, acum, când Stela Popescu a plecat definitiv de pe scena vieții. Printre lacrimi, marele actor a găsit puterea să vorbească despre prietena, partenera de scenă și colega sa.

Alexandru Arșinel: „Nu am cuvinte, timp și spațiu să spun ce simt și ce voi simți”

„Sunt așa cum este aproape tot românul care a iubit-o pe Stela Popescu. S-a vorbit despre ceea ce a însemnat și ce va însemna. Nu ne întrebăm, însă, ce se va întâmpla de acum încolo fără ea. Avem mari probleme de suflet, mari probleme de repertoriu…mari probleme că nu mai e Stela.

Ea reprezenta și încă reprezintă unii din stâlpii de bază ai acestui gen, ai acestui teatru. În istoria teatrului de Revistă, în vârful grupului de artiști care au inventat acest gen, care sprijiniți de ea și de soțul ei și de ceea ce au realizat, acest teatru există.

Suntem foarte afectați, suntem supărați, sunt supărat pe ea că nu mi-a spus că vrea să plece. Probabil o să mă întâlnesc, nu peste mult timp, și o s-i atrag atenția că n-ar fi trebuit să facă lucrul acesta. Ar fi trebuit să rămână să ne conducă pașii mai departe.

O întrebam ce faci, cum ești..simțeam câteodată că minte, mințea cu seninătate diabolică și simțeam că nu se simte bine, niciodată nu s-a plâns. Mai degrabă eu… am vărsat o lacrimă sau am spus că mă doare și am trecut prin niște încercări. Ea niciodată…spunea: gata, mă, termino, hai să intrăm în scenă să-i facem pe oamenii ăștia să se bucure că au venit pentru noi!”

Actorul a povestit ce a vorbit ultima dată cu Stela Popescu

„Ce faci? Zice: lasă-mă că mă pregătesc că am spectacol la Teatrul Stela Popescu. Zic: uite m-au sunat din Basarabia. Mi-a spus: spune-le că vin cu mare plăcere. Am întrebat-o ce facem în Spania…și zice: trec pe la teatru când vin de la spectacolul pentru copii și fixăm.

S-a rupt nu un fir, s-a rupt un odgon care o lega de noi, de teatrul nostru, de marele public spectator care a iubit-o enorm de mult.

Așa era ea. Nu fabrica, nu construia pe loc o anumită stare. Era o fire veselă, generoasă. Nu am auzit-o niciodată vorbind de cineva la modul nefavorabil, să bârfească. Nu o interesa.

Oamenii trec printr-un moment dificil, dar amintirea ei nu va putea face decât să le aduc zâmbet pe buze. Rămâne o amintire frumoasă, pozitivă, optimistă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top