Connect with us

Știri

Lui Radu Banciu i s-a facut rau in direct! Emisiunea a fost oprita

Emisiunea „Lumea lui Banciu” de joi seara s-a oprit brusc dupa ce realizatorului TV i s-a facut rau chiar la finalul programului.

Spre finalul emisiunii, in timp ce citea un text, Radu Banciu si-a dus mana stanga la cap si s-a aplecat in lateral, dand impreisa ca este aproape sa cada de pe scaunul pe care statea. Prezentatorul s-a redresat, dar a continuat sa isi tina ambele maini pe fata. Dupa cateva minute, emisiune a fost oprita, iar postul de televiziune a difuzat un calup de publicitate.

Radu Banciu nu a lesinat, ulterior, el revenindu-si. Prezentatorul TV a plecat acasa, iar vineri dimineata, starea lui de sanatate era buna, au precizat pentru Mediafax, angajati ai postului B1 TV.

Radu Banciu are programata o emisiune si in aceasta seara, iar pana la momentul difuzarii acestei stiri, canalul de televiziune nu a vorbit despre o eventuala anulare a acesteia.

Fostul coleg de la B1 al lui Banciu, jurnalistul Robert Turcescu a reactionat pe Facebook la aflarea vestii psotand mesajul ” Dumnezeu sa-l ocroteasca! Sanatate, Radule!”.

foto: dcnews.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top