Connect with us
Lună plină în Berbec 1 octombrie 2020. Horoscop special pentru toate zodiile

Știri

Lună plină în Berbec 1 octombrie 2020. Horoscop special pentru toate zodiile

Horoscop special Lună plină în Berbec 1 octombrie. Ce se va întâmpla de joi cu toți nativii din zodiac. Află care sunt efectele fenomenului de Lună plină pentru toate zodiile.

Lună plină efecte pentru Berbec

De la 1 octombrie, vei trăi sentimente de eliberare, dar și de schimbare. Te vei întreba cine ești tu, de fapt, și îți vei căuta calea în viață. Este un moment bun pentru a o lua de la zero, fără teamă, ci însoțit de un curaj neînfricat oferit de protecția lunii asupra zodiei tale.

Lună plină efecte pentru Taur

Trebuie să lași deoparte povara pe care o apasă responsabilitățile pe umerii tăi. Vine o perioadă în care grijile, stresul și părerea celor din jur trebuie să conteze din ce în ce mai puțin, iar cel important ești tu! Detașează-te de tot!

Lună plină efecte pentru Gemeni

Rupe-te de efectele nocive ale relațiilor toxice. Nu mai permite să fii un coș de gunoi pentru dramele tuturor. Ai și tu nevoie de liniște. Reconsideră chiar și relația cu partenerul și dă-ți seama care sunt beneficiile pentru sufletul tău, dacă veți continua drumul împreună/

Lună plină efecte pentru Rac

Dacă îți doreai să te dezvolți, acum este momentul. Urmează o perioadă grozavă în carieră, unde îți vei putea face auzită vocea. Vei reuși să fii un lider bun, păstrând un spirit de artist care zace în tine. Vine o perioadă cu schimbări în bine.

Lună plină efecte pentru Leu

De la 1 octombrie, Lună plină în Berbec îți dă energii cu efecte nebănuite. Reușești, în sfârșit, să ieși din zona ta de comfort și să îndrăznești! Lasă grijile și ideile preconcepute și luptă pentru visul tău, oricât de nebunesc ar părea. Ai șanse acum să duci la bun sfârșit orice.

Lună plină efecte pentru Fecioară

Un moment de mare însemnătate și pentru acest nativ. Luna plină de la 1 octombrie vine cu puterea de a spune stop, de a pune punct și de a o lua de la capăt. Nu acționa, însă, impulsiv, ci gândește-ți bine mișcările, anticipează-le, ca la șah. Pe plan sentimental, poți fi mai cuceritor ca niciodată.

Lună plină efecte pentru Balanță

O perioadă de descătușare începe acum, prin care ies la iveală o mulțime de conflicte și supărări. Analizează bine ce este în interiorul tău și vezi cine îți aducă amar în inimă. Renunță la oamenii care te obosesc și care îți consumă energiile și stai doar în preajma celor care îți oferă bucurie.

Lună plină efecte pentru Scorpion

Începe o perioadă foarte aglomerată și destul de dificilă. Vei fi stresat și vei încerca să le rezolvi pe toate. Încearcă să fii cât se poate de calm și să accepți dacă unele lucruri nu se întâmplă cum vrei tu. Trebuie să ai mare grijă la sănătate.

Lună plină efecte pentru Săgetător

Apare ceva nou în viața ta, care îți oferă un entuziasm fantastic. Luna octombrie vine, sub energia lunii pline, cu o mulțime de oportunități pentru tine. Stabilește-ți prioritățile și luptă doar pentru ceea ce merită. Este o perioadă frumoasă în viața ta.

Lună plină efecte pentru Capricorn

Chiar dacă până acum ai fost ocupat pe plan profesional, încep să se mai relaxeze lucrurile. Este important ca și tu să reușești să te rupi de angajamente și să îți faci timp pentru tine și pentru cei dragi. Învață cum să te detensionezi!

Lună plină efecte pentru Vărsător

După ziua de 1 octombrie, doar lucruri bune se vor întâmpla. Vine vești bune, poate despre o călătorie sau despre un nou proiect. Poți face achiziții importante în perioada următoare, pentru că astrele te susțin. Vei avea o lună excelente și pe plan profesional, dar și personal.

Lună plină efecte pentru Pești

Încearcă să fii cât mai conectat cu sinele tău. Doar așa vei ști exact care este calea pe care să o apuci. Fă-ți liniște în gânduri și în suflet și nu asculta de gura lumii. Lasă energiile aduse de Lună plină în Berbec 1 octombrie 2020 să te conducă.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top