Connect with us
Lustra LED dormitor: Cum să îți transformi dormitorul într-un sanctuar de liniște și armonie

Știri

Lustra LED dormitor: Cum să îți transformi dormitorul într-un sanctuar de liniște și armonie

Lustra LED dormitor: Cum să îți transformi dormitorul într-un sanctuar de liniște și armonie

Dormitorul este una dintre cele mai importante încăperi ale unei case. Acesta este locul tău special în care te poți relaxa și unde în fiecare seară îți încarci bateriile după o zi obositoare. Crearea unei atmosfere relaxante este esențială pentru un somn odihnitor. Iluminatul și, de fapt, jocurile luminii în cameră joacă un rol crucial în crearea acestei atmosfere.

Tocmai de aceea, alegerea unui corp de iluminat potrivit pentru dormitor este esențială. De la luminile calde și discrete pentru a crea o atmosferă calmă, la lustre LED puternice care te ajută să faci față activităților de zi cu zi, există o gamă largă de opțiuni disponibile. În special dacă alegi să îți faci cumpărăturile online de corpuri de iluminat pe Electric14.ro. Este important să iei în considerare fiecare aspect al camerei, cum ar fi forma, dimensiunea și scopul acesteia, pentru a alege corpuri de iluminat și lustre LED potrivite.

Schema de iluminat poate fi integrată inteligent într-o cameră pentru a accentua anumite caracteristici ale unui dormitor sau pentru a crea un efect dramatic. În plus, iluminatul poate fi folosit pentru a contura o atmosferă relaxantă și calmă, ideală pentru un somn odihnitor. Prin urmare, iluminatul este un element important care trebuie luat în considerare atunci când planifici și decorezi un dormitor.

Ești curios să afli care este de fapt scopul luminii într-o cameră destinată somnului și relaxării? Haide să aflăm împreună din rândurile de mai jos. Cu puțin ajutor de la echipa de specialiști Electric14.ro, am pregătit pentru tine un super articol informativ prin care te invităm să descoperi produse de iluminat LED spectaculoase pentru a crea un sanctuar de liniște și armonie în dormitor. Să începem!

Cum planifici corect schema de iluminat în dormitor?

Nu există reguli stricte atunci când vine vorba de planificarea iluminatului pentru dormitor. În general, un dormitor ar trebui să aibă trei surse de iluminat diferite pentru a stratifica schema de iluminare, iar toate aceste surse să fie LED.

De ce să te limitezi la un singur corp de iluminat când poți alege o lustra LED dormitor pe care să o completezi cu alte corpuri LED în acord cu schema de culoare aleasă? O bună schemă de iluminat, chiar și în dormitor, este esențială pentru a crea ambientul, dar și sanctuarul de armonie și liniște pe care îl cauți.

Dincolo de produse LED, trebuie să te orientezi și pentru rolul specific al luminii. Vei avea nevoie de trei tipuri de iluminat în dormitor: iluminat de sarcină, ambiental și de accent. Hai să vedem ce poți face întâi cu o lustra LED dormitor.

Gama de lustre LED este variată pe Electric14.ro, așa că îți recomandăm să sortezi produsele în funcție de stil, putere și, bineînțeles, preț pentru a găsi varianta de lustra LED dormitor potrivită pentru tine și încăperea ta.

Iluminatul de sarcină este esențial pentru lectură. În timp ce lumina ambientală se referă la strălucirea generală oferită de niște lustre plasate strategic pe tavan, în centrul încăperii. Nu numai că tonul luminii este important, dar ce formă ia aceasta lustra LED dormitor poate seta întregul ambient în camera ta.

Este o lumină centrală de impact, un iluminat încastrat sau o lustra LED dormitor cu penduli. De altfel, dacă discutăm despre iluminatul de accent, te poți axa pe corpuri de iluminat LED de colț sau, în orice caz, ceva care să evidențieze un anumit obiect din încăpere.

3 moduri în care poți integra o lustra LED dormitor în camera ta

 

Amenajarea unei încăperi cu o lustra LED dormitor poate contura un aspect modern și elegant spațiului. În primul rând, este important să alegi o lustră potrivită din punctul de vedere al dimensiunilor și stilului. În așa fel încât să se potrivească cu stilul camerei. O lustra LED dormitor mare poate fi amplasată deasupra patului, în timp ce o lustră mică poate fi așezată lângă o măsuță de toaletă sau un fotoliu.

LED-urile pot oferi un iluminat ambiental sau puternic, în funcție de necesitățile utilizatorului. De asemenea, LED-urile oferă un important beneficiu: controlul intensității iluminatului. În funcție de produsele LED pe care le alegi, poți seta atât intensitatea, cât și culoarea luminii, oferind astfel posibilitatea de a crea diferite atmosfere în dormitor.

Este important să ai în vedere și culoarea pereților și a mobilei din dormitor, care pot fi alese pentru a completa și a sublinia stilul ales pentru lustra LED dormitor. De asemenea, accesoriile precum pernele sau așternutul pot fi alese pentru a completa stilul încăperii și schema de iluminat.

1. Lustra LED dormitor: integrare în tavan

O lustra LED dormitor poate fi integrată direct în tavan, înlocuind orice alt tip de corp LED. În acest caz, sugestia noastră ar fi să alegi un produs impunător, care să acopere ca intensitate a luminii întreaga încăpere. Dincolo de kilowați, te mai poți interesa și de capacitatea lumenilor.

Te invităm pe Electric14.ro să descoperi întreaga selecție de produse LED potrivite pentru dormitor. Prețurile sunt variate, încep de la 139 lei și ajung în funcție de preferințe și la sume mai mari. Însă, pe Electric14.ro vei găsi produsele potrivite pentru bugetul și estetica ta.

2. Lustra LED dormitor: prin suspendare

 

Nu confunda o lustra LED dormitor cu un pendul, totuși! Sunt corpuri diferite de iluminat cu LED și ca aspect, dar și ca specificații electrice. O lustra LED dormitor prin suspendare este acel corp pe care îl plasezi pe tavan, dar care nu se integrează similar unei aplice LED.

Ca să fim cât se poate de exacți, astfel de corpuri se aseamănă în bună măsură cu clasicele candelabre, însă reprezintă varianta modernă a acestora. Pe Electric14.ro găsești o mulțime de astfel de produse la prețuri speciale. Poți verifica prețurile chiar acum!

3. Lustra LED dormitor: montare pe perete

O altă variantă similară aplicelor, este montarea unei lustre LED direct pe unul dintre pereții încăperii. Poți alege să te joci cu iluminatul în orice fel îți dorești în acest mod. Gândește-te doar la cantitatea de lumină pe care o poți integra unei camere în acest fel.

Cumpără electrice de calitate de la Electric14.ro!

Descoperă oferta variată de lustre și produse LED pe Electric14.ro și alege-ți favoritele cât încă le mai găsești pe stoc! Prețurile sunt întotdeauna bune în raport cu calitatea oferită, iar livrarea este rapidă. Așa că nu prea ai motive să nu alegi Electric14.ro ca principală sursă de electrice pentru locuința ta!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top