Connect with us
Machiaza-te corect in functie de forma buzelor

Știri

Machiaza-te corect in functie de forma buzelor

Machiajul buzelor completeaza perfect trasaturile fetei si te poate trsnforma instant. Iata cateva sfaturi, in functie de forma buzelor tale!

Fiecare femeie are o forma diferita a buzelor si de aceea machiajul zilnic trebuie sa depinda si de acest factor. Este bine sa tii cont de acest lucru daca vrei sa ai un aspect al fetei armonios.

Daca buzele tale nu sunt conturate suficient, expertii iti recomanda sa folosesti nuante de ruj calde, deschise si neaparat un creion pentru contur. Acesta va defini mult mai bine forma buzelor si le va pune in valoare. O culoare mai inchisa spre colturi poate da impresia de volum. Luciul nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj a femeilor cu buzele mai putin voluminoase.

ITI DORESTI GENE MAI LUNGI? FA ACEST LUCRU SI DORINTA ITI VA FI INDEPLINITA!

Daca dimpotriva ai buzele prea mari si iti doresti sa le mai miscorezi, poti utiliza rujuri nude, cu o textura mata. Evita utilizarea unui creion de buze strident si machiaza-ti zona ochilor pentru a atrage privirile acolo. Nuantele de nude sunt potrivite oricarui tip de ten si pot fi purtate aproape la orice ocazie, asadar nu ai de ce sa iti faci probleme in aceasta privinta.

Ai buza superioara mai subtire decat cea inferioara? Tot ce trebuie sa faci este sa aplici un ruj mai inchis pe buza de sus si unul mai deschis pe cea de jos. Cu ajutorul unei pensule sau al degetelor omogenizeaza frumosnuantele pe buze pentru ca diferenta sa nu fie perceputa usor. Nuantele inchise creaza iluzia de marire a buzelor, asa ca ar trebui sa tii cont de acest lucru ori de cate ori de machiezi.

Daca buzele tale sunt inegale, un creion te va salva. Nu uita ca este foarte important ca nuanta acestuia sa fie foarte apropiata de cea a rujului, aceasta fiind una dintre regulile de baza a machiajului buzelor. Fii increzatoare si poarta culori puternice atunci cand ai o cazia. Nu te feri de ele, caci acestea contureaza cel mai frumos si atrag privirile, mascand imperfectiunile.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top