Connect with us
Magistraţii Judecătoriei Galaţi îşi suspendă activitatea zilnic între orele 12,00 şi 14,00 până pe 17 martie

Știri

Magistraţii Judecătoriei Galaţi îşi suspendă activitatea zilnic între orele 12,00 şi 14,00 până pe 17 martie

Magistraţii Judecătoriei Galaţi îşi suspendă activitatea zilnic, între orele 12,00 şi 14,00, începând de luni şi până pe 17 martie, ca formă de protest faţă de adoptarea OUG 7/2019, se arată într-un comunicat postat pe site-ul instituţiei de Biroul de relaţii cu presa.

Potrivit sursei citate, excepţie de la acest protest fac intrarea la dosarele urgente în cauze penale şi programul cu publicul la compartimentele instanţei.

Pe de altă parte, Adunarea Generală a Procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi a hotărât, vineri, în unanimitate, suspendarea activităţii cu publicul în perioada 4-15 martie, ca formă de manifestare a dezacordului faţă de modificările legislative realizate prin OUG 7/2019, se arată într-un comunicat transmis de Biroul de informare publică şi relaţii cu presa al instituţiei.

Potrivit sursei citate, activitatea cu publicul a Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi se va realiza prin celelalte mijloace de comunicare prevăzute de Codul de procedură penală, respectiv dispoziţiile legale în materie-fax, e-mail, servicii poştale şi altele.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top